Tussen maandag 28 augustus en vrijdag 1 september heeft de gemeente Vlissingen werkzaamheden gepland aan de Prins Hendrikweg. De HZ blijft bereikbaar vanaf het station en andersom.

De gemeente Vlissingen wil een goede verbinding creëren tussen de binnenstad, de Kenniswerf en het stationsgebied. Daarom transformeert de gemeente de hoofdwegen op de Kenniswerf in vijf fases tot verbindingswegen, die passen binnen het gebied.

Met de herinrichting wil de gemeente meer ruimte voor voetgangers en fietsers creëren, de verblijfskwaliteit verbeteren en de verkeerscirculatie optimaliseren.

Werkzaamheden in week 35

Op maandag 28 augustus (week 35) starten de werkzaamheden van KPN en Delta Fiber aan de Prins Hendrikweg op en rondom de kavels bij de kruising met de Oude Veerhavenweg (stationszijde). Deze werkzaamheden duren tot en met vrijdag 1 september.

Op 18 september start DNWG met aanpassingen aan het elektranet en waterleiding aan de westzijde van de Prins Hendrikweg (havenzijde). Na deze werkzaamheden aan de westzijde doet het bedrijf aanpassingen aan het elektranet en gasleiding aan de oostzijde van de Prins Hendrikweg (stationszijde).

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden is de Prins Hendrikweg van en naar het station via een ingestelde omleiding toegankelijk voor fietsers en voetgangers. In deze tekening vind je de afzettingen in week 35.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op www.kenniswerf.nl.