Welkom bij de HZ University of Applied Sciences. Of je nou nog maar net je eerste stap zet in je studiecarrière of de volgende stap in je werkende leven wil zetten: hier ben je op je plaats. Met een ruim aanbod aan voltijd- en deeltijdopleidingen zet jij de volgende stap in je toekomst.

Studenten drinken koffie in HZ Shop

Studeren aan de HZ

Studeren aan de HZ betekent wonen in een van de mooiste regio’s van Nederland, een plek waar je vrienden maakt voor het leven en waar je toekomstplannen tot bloei komen. Kies je voor de HZ? We hebben op een rij gezet wat studeren aan de HZ voor jou betekent.

Lees meer
Studenten werken samen in het restaurant van HZ Middelburg

Begeleiding & hulp

Bij de HZ kun je rekenen op begeleiding en hulp wanneer je dat nodig hebt. Zo staan de student buddies van het Student Success Centre graag voor jou klaar met tips en adviezen. Ook zijn er diverse professionals bij wie je terecht kunt bij problemen. Heb je een aandoening of beperking of een andere reden waarom je extra ondersteuning kunt gebruiken? Ook dan zit je goed bij onze persoonlijke hogeschool.

Lees meer
Header studeren Groene Woud

Studeren & ondernemen

Er zijn steeds meer jonge en nieuwe ondernemers. Het vooruitzicht van een eigen bedrijf, de vrijheid om zelf keuzes te maken en risico’s te nemen spreekt veel jongeren aan. Droom jij ook van een eigen onderneming? Of heb je al een bedrijf en wil je weten of je dat kunt combineren met je studie op de HZ?

Lees meer