Ben jij ambitieus en ondernemend? En zoek je meer uitdaging tijdens je studie? Dan is het Honours Programme iets voor jou! Met dit speciale traject naast je studie krijg je de kans om jezelf optimaal te ontwikkelen, je kennis te verbreden en een bijdrage te leveren aan een betere toekomst.

Het HZ Honours Programme is een aanvullend traject op je bachelorstudie, dat je veel ruimte biedt voor eigen inbreng en initiatief. Samen met HZ-studenten van allerlei opleidingen ga je aan de slag met een maatschappelijk vraagstuk, dat jullie zelf mogen bedenken. Of het nou een nationaal of internationaal vraagstuk is, het is aan jullie!

Het is een bijzondere ervaring, waarbij de wereld aan je voeten ligt. Zo zijn studenten in Amerika, de Filipijnen en India geweest en de onderwerpen variëren van duurzame kledingproductie tot ondervoeding onder schoolkinderen. Je kunt je aanmelden voor het Honours Programme vanaf je tweede of derde studiejaar.

Wist je dat het Honours Programme de 2de prijs heeft behaald onder alle HO-instellingen in de landelijk duurzaamheidsranking Sustainabul!

Meer weten over het Honours Programme? Neem dan contact op met Joeri Versluis, via j.versluis@hz.nl.

Portret van Daria, student Chemie

"Het was een once-in-a-lifetime ervaring."

Lees het hele verhaal
Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

In deze video vertelt Alexander over zijn ervaringen met het Honours Programme. Meer zien? Bekijk de hele playlist hier.

Ontdek het Honours Programme