Filter
20 aug. - 23 aug.

HZ Kick-off

Jouw HZ avontuur start tussen 20 en 24 augustus tijdens de HZ Kick-off. De kick-off bestaat uit verschillende onderdelen waar je aan deel kunt of moet nemen, je eerste bezoek als student aan HZ tijdens de kick-off*, de start van je studietijd op het Bellamypark in Vlissingen tijdens het Kick-off Festival*, de Algemene Introductiedag van studentenverenigingen en het introkamp.

18 sep.

Informatieavond voor ouders

Op dinsdag 18 en woensdag 19 september vinden er op de HZ informatieavonden plaats voor ouders en verzorgers van eerstejaars studenten. Op deze avonden lichten we het opleidingsprogramma toe en besteden we aandacht aan de studiebegeleiding en praktische studiezaken. Uiteraard is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar www.hz.nl/ouders.

19 sep.

Informatieavond voor ouders

Op dinsdag 18 en woensdag 19 september vinden er op de HZ informatieavonden plaats voor ouders en verzorgers van eerstejaars studenten. Op deze avonden lichten we het opleidingsprogramma toe en besteden we aandacht aan de studiebegeleiding en praktische studie-zaken. Uiteraard is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar www.hz.nl/ouders.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×