Filter
20 sep.

Diploma-uitreiking Academie Economie & Management

Op donderdag 20 september vindt de uitreiking van de bachelor getuigschriften plaats.

26 sep.

Vrijwilligersmarkt

Op donderdag 27 september vindt in het atrium van de HZ in Vlissingen de Vrijwilligersmarkt 2018 plaats. Maak kennis met meer dan 60 vrijwilligersorganisaties, laat je inspireren en vind het vrijwilligerswerk dat bij je past!

27 sep.

Opening nieuwe locatie Het Groene Woud

Onze nieuwe HZ-locatie aan Het Groene Woud in Middelburg is af en dat vieren we.

28 sep.

Propedeuse-uitreiking Academie voor Economie & Management

Op 28 september vindt de propedeuse-uitreiking plaats voor nationale studenten.

03 okt.

Propedeuse-uitreiking Verpleegkunde

10 okt. - 10 okt.

Propedeuse-uitreiking Engineering & Chemie

10 okt.

Propedeuse-uitreiking Maritiem Officier en Logistics Engineering

Op 10 oktober vinden de propedeuse-uitreikingen van de opleidingen Maritiem Officier en Logistics Engineering plaats.

11 okt.

Propedeuse-uitreiking Social Work

Op 11 oktober vindt de propedeuse-uitreiking plaats van de opleiding Social Work.

12 okt.

Propedeuse-uitreiking Civiele Techniek, Watermanagement, Bouwkunde, Technische Bedrijfskunde & ICT

Op 12 oktober vinden de propedeuse-uitreikingen Civiele Techniek, Watermanagement, Bouwkunde, Technische Bedrijfskunde & ICT plaats.

24 okt.

Thema-avond Helpen bij Studiekeuze

Op woensdagavond 24 oktober 2018 organiseert de HZ in samenwerking met een studiekeuzecoach de Thema-avond: Helpen bij Studiekeuze speciaal voor ouders van studiekiezers.

24 okt.

Propedeuse-uitreiking Leraar Basisonderwijs

24 nov.

HZ Open Dag

Kom de sfeer proeven op zaterdag 24 november 2018 op onze locatie in Middelburg en Vlissingen! De HZ Open Dag is een goede manier om te kijken welke opleiding bij jou past. Alle informatie die je nodig hebt voor het maken van de juiste studiekeuze is binnen handbereik. Iedere HZ opleiding houdt deze dag voorlichtingsrondes met informatie over de opleiding, om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je keuze.

02 feb.

HZ Open Dag

Kom de sfeer proeven op zaterdag 2 februari 2019 op onze locatie in Middelburg en Vlissingen! De HZ Open Dag is een goede manier om te kijken welke opleiding bij jou past. Alle informatie die je nodig hebt voor het maken van de juiste studiekeuze is binnen handbereik. Iedere HZ opleiding houdt deze dag voorlichtingsrondes met informatie over de opleiding, om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je keuze.

26 mrt.

Open Avond Deeltijd

De Open Avond Deeltijd is een goede manier om te kijken welke deeltijdopleiding bij jou past, meer te weten te komen over het combineren van werken en studeren en alle informatie te krijgen die zorgt voor een goede studiekeuze!

06 apr.

HZ Open Dag

Kom de sfeer proeven op zaterdag 6 april 2019 op onze locatie in Middelburg en Vlissingen! De HZ Open Dag is een goede manier om te kijken welke opleiding bij jou past. Alle informatie die je nodig hebt voor het maken van de juiste studiekeuze is binnen handbereik. Iedere HZ opleiding houdt deze dag voorlichtingsrondes met informatie over de opleiding, om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je keuze.

07 mei

HZ Deeltijd Speeddates 7 mei

Heb je vragen over een deeltijd hbo-opleiding? Kom speeddaten en ontvang alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken!

14 mei

Pre Assessment Day

Ga je starten met een deeltijd hbo-opleiding? Begin goed voorbereid aan je deeltijdstudie en kom naar de Pre Assessment Day!

20 jun.

HZ Deeltijd Speeddates 20 juni

Heb je vragen over een deeltijd hbo-opleiding? Kom speeddaten en ontvang alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken!

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×