Filter
20 aug. - 23 aug.

HZ Kick-off

Jouw HZ avontuur start tussen 20 en 24 augustus tijdens de HZ Kick-off. De kick-off bestaat uit verschillende onderdelen waar je aan deel kunt of moet nemen, je eerste bezoek als student aan HZ tijdens de kick-off*, de start van je studietijd op het Bellamypark in Vlissingen tijdens het Kick-off Festival*, de Algemene Introductiedag van studentenverenigingen en het introkamp.

18 sep.

Informatieavond voor ouders

Op dinsdag 18 en woensdag 19 september vinden er op de HZ informatieavonden plaats voor ouders en verzorgers van eerstejaars studenten. Op deze avonden lichten we het opleidingsprogramma toe en besteden we aandacht aan de studiebegeleiding en praktische studiezaken. Uiteraard is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar www.hz.nl/ouders.

19 sep.

Informatieavond voor ouders

Op dinsdag 18 en woensdag 19 september vinden er op de HZ informatieavonden plaats voor ouders en verzorgers van eerstejaars studenten. Op deze avonden lichten we het opleidingsprogramma toe en besteden we aandacht aan de studiebegeleiding en praktische studie-zaken. Uiteraard is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar www.hz.nl/ouders.

20 sep.

Diploma-uitreiking Academie Economie & Management

Op donderdag 20 september vindt de uitreiking van de bachelor getuigschriften plaats.

20 sep.

Diploma-uitreikingen Delta Academy, Technologie & Innovatie en De Ruyter Academy

Op donderdag 20 september 2018 vinden de diploma-uitreikingen plaats van Delta Academy, Academie voor Technologie & Innovatie en De Ruyter Academy.

21 sep.

Diploma-uitreiking Zorg & Welzijn en Educatie & Pedagogiek

Op vrijdag 21 september 2018 vinden de diploma-uitreikingen plaats van de Academies Zorg & Welijn en Educatie & Pedagogiek.

25 sep.

Propedeuse-uitreiking Pedagogiek

Op 25 september vindt de propedeuse-uitreiking plaats van de opleiding Pedagogiek.

28 sep.

Propedeuse-uitreiking Academie voor Economie & Management

03 okt.

Propedeuse-uitreiking Verpleegkunde

10 okt. - 10 okt.

Propedeuse-uitreiking Engineering & Chemie

10 okt.

Propedeuse-uitreiking Maritiem Officier en Logistics Engineering

Op 10 oktober vinden de propedeuse-uitreikingen van de opleidingen Maritiem Officier en Logistics Engineering plaats.

11 okt.

Propedeuse-uitreiking Social Work

Op 11 oktober vindt de propedeuse-uitreiking plaats van de opleiding Social Work.

12 okt.

Propedeuse-uitreiking Civiele Techniek, Watermanagement, Bouwkunde, Technische Bedrijfskunde & ICT

Op 12 oktober vinden de propedeuse-uitreikingen Civiele Techniek, Watermanagement, Bouwkunde, Technische Bedrijfskunde & ICT plaats.

24 okt.

Propedeuse-uitreiking Leraar Basisonderwijs

24 nov.

HZ Open Dag

Kom de sfeer proeven op zaterdag 24 november 2018 op onze locatie in Middelburg en Vlissingen! De HZ Open Dag is een goede manier om te kijken welke opleiding bij jou past. Alle informatie die je nodig hebt voor het maken van de juiste studiekeuze is binnen handbereik. Iedere HZ opleiding houdt deze dag voorlichtingsrondes met informatie over de opleiding, om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je keuze.

02 feb.

HZ Open Dag

Kom de sfeer proeven op zaterdag 2 februari 2019 op onze locatie in Middelburg en Vlissingen! De HZ Open Dag is een goede manier om te kijken welke opleiding bij jou past. Alle informatie die je nodig hebt voor het maken van de juiste studiekeuze is binnen handbereik. Iedere HZ opleiding houdt deze dag voorlichtingsrondes met informatie over de opleiding, om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je keuze.

26 mrt.

Open Avond Deeltijd

De Open Avond Deeltijd is een goede manier om te kijken welke deeltijdopleiding bij jou past, meer te weten te komen over het combineren van werken en studeren en alle informatie te krijgen die zorgt voor een goede studiekeuze!

06 apr.

HZ Open Dag

Kom de sfeer proeven op zaterdag 6 april 2019 op onze locatie in Middelburg en Vlissingen! De HZ Open Dag is een goede manier om te kijken welke opleiding bij jou past. Alle informatie die je nodig hebt voor het maken van de juiste studiekeuze is binnen handbereik. Iedere HZ opleiding houdt deze dag voorlichtingsrondes met informatie over de opleiding, om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je keuze.

07 mei

HZ Deeltijd Speeddates 7 mei

Heb je vragen over een deeltijd hbo-opleiding? Kom speeddaten en ontvang alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken!

14 mei

Pre Assessment Day

Ga je starten met een deeltijd hbo-opleiding? Begin goed voorbereid aan je deeltijdstudie en kom naar de Pre Assessment Day!

20 jun.

HZ Deeltijd Speeddates 20 juni

Heb je vragen over een deeltijd hbo-opleiding? Kom speeddaten en ontvang alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken!

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×