Leerkracht, verpleegkundige, ingenieur of chemicus. Wat je ook wil worden, we vinden het belangrijk dat je een keuze maakt die bij je past. Ga jij voor een toekomst in de zorg, de techniek of past een economisch beroep beter bij je? Tip: een studiekeuzetest kan je misschien helpen.

Kennismaken

Open Dag

Twijfel je tussen opleidingen? Of weet je al zeker wat je wil gaan studeren? Dan is een Open Dag de ideale manier om kennis te maken. De Open Dagen staan gepland op:

  • 3 februari 2024
  • 6 april 2024
Aanmelden Open Dag 3 februari

Meeloopdagen

De meeloopdagen vinden plaats op een vast moment. Tijdens deze dag loop je mee en volg je lessen bij de opleiding van jouw keuze. De meeloopdagen staan gepland op:

  • 5, 6, 7 & 12 december 2023
  • 12 t/m 14 maart 2024
Aanmelden meeloopdagen 5, 6, 7 & 12 december

Online voorlichting

Heb je de Open Dag gemist of wil je graag alvast meer weten over een bepaalde opleiding? Tijdens een online voorlichting hoor je alles over hoe een opleiding in elkaar steekt en wat je kan verwachten. Zo maak je in korte tijd kennis met de HZ en de opleiding van jouw keuze.

Bekijk onze online voorlichtingen

Contact over je studiekeuze

Heb je behoefte aan hulp bij je studiekeuze? Heb je bijvoorbeeld vragen over een opleiding, studeren aan de HZ, het studentenleven? Of andere vragen? Chat dan met een van onze studenten.

Heb je een vraag over het maken van een studiekeuze of over studeren aan de HZ? Vraag het een studiekeuzeadviseur.