Als professional ben je altijd bezig met je vak en nooit uitgeleerd. De HZ heeft verschillende deeltijdopleidingen op het gebied van zorg, educatie, techniek en economie. Wil je je kennis en ervaring een nieuwe impuls geven? Kies dan voor één van de opleidingen of cursussen aan de HZ.

Portret van deeltijd student Hanneke

Deeltijdopleidingen

Bekijk hier ons volledige overzicht aan deeltijdopleidingen op het gebied van zorg, onderwijs, techniek, water en economie.

Vind jouw opleiding
Deeltijd student Tamara maakt haar huiswerk aan de eettafel met knutselende kinderen

Flexibel studeren

Studeren naast een druk werk- en privéleven kan een hele opgave lijken. Het is daarom belangrijk dat een opleiding goed bij jou en jouw leven aansluit. Met flexibel onderwijs heb je veel vrijheid. Jij bepaalt waar, wanneer en hoe je leert. Je neemt zelf de regie. De HZ ondersteunt je hierbij.

Lees meer over flexibel studeren
Portret deeltijd student Bedrijfskunde achter laptop

Kosten en toelating

Studeren aan een hogeschool kost geld. Je betaalt ieder jaar collegegeld bij de HZ. Hoeveel dat is, hangt af van jouw situatie. Lees hieronder alles over de kosten van een hbo-studie.

Lees meer
HZ medewerkers die samenwerken in kantoor van locatie Groene Woud

Informatie voor de werkgever

De HZ ondersteunt werkgevers graag op het gebied van talent ontwikkeling en scholing.

Bekijk de opties
Deeltijd student in gesprek met een deeltijd docent

Vraag een adviesgesprek aan

Ben je van plan een hbo-opleiding in deeltijd te volgen? Ontdek wat er mogelijk is bij HZ om werk en studeren goed te combineren en welke opleiding goed bij jou past.
Vraag een adviesgesprek met een studieadviseur aan.