De HZ sportkleding is opnieuw beschikbaar in de HZ Webshop! Heb je meer motivatie nodig om te sporten? Of wil je je goede voornemens extra kracht bijzetten? Iedereen voelt zich meer gemotiveerd in zijn nieuwe sportkleding.

Bestel je sportkleding

Er is een beperkte voorraad sportkleding beschikbaar. Niet op voorraad beschikbare kleding is binnen 1-2 weken leverbaar. Wil je je kleding eerst passen? Neem dan contact op met Daphne Mesu (d.mesu@hz.nl).

image.alt ?? NULL
image.alt ?? NULL
image.alt ?? NULL

Nieuwe fietskleding

Van fietsshirt tot windstopper, we hebben alles om jouw fietsrit het gehele jaar door nóg wat leuker te maken. De HZ heeft een volledig nieuw fietstenue laten ontwerpen in HZ-stijl.

Bestel jouw fietskleding

De fietskleding is te bestellen tot 3 maart, hierna sluit de webshop en is fietskleding opnieuw te bestellen in september. Wil je de fietskleding passen? Dit kan tussen maandag 13 en vrijdag 17 februari. Neem hiervoor contact op met Daphne Mesu (d.mesu@hz.nl). De levertijd is ongeveer 8 weken. Zodra de fietskleding er is, kan je je bestelling (na bevestiging) afgehaald worden in F101 (HZ Vlissingen) of bij de receptie van HZ Het Groene Woud in Middelburg.

Ga naar de HZ Webshop
image.alt ?? NULL
image.alt ?? NULL
image.alt ?? NULL