Het evenement ‘Water Connects’ is vrijdag uitgedraaid op een groot succes. Ruim 300 studenten, oud-studenten en (voormalig) docenten waren afgekomen op de dag die in het kader van het 33,3-jarig bestaan van de opleiding Water Management werd georganiseerd.

In HZ University of Applied Sciences en het JRCZ in Middelburg luisterden de bezoekers onder meer naar een lezing van Eva den Boer, oud-student Watermanagement en locoburgemeester van Jouw Noordzee, woonden workshops bij en haalden vooral veel herinneringen op met elkaar. Tussen de middag gingen de studenten van de verschillende jaargangen op de foto in het JRCZ. Deze en andere foto’s van het evenement kun je bekijken op deze pagina.

Zingende watermanagers

Aan het einde van de dag werden alle bezoekers in het auditorium van de HZ getrakteerd op een muzikaal optreden van de deelnemers aan de workshop ‘Water and singing’. De zingende watermanagers werden hierbij begeleid door Ester van der Linden, onderwijskundig adviseur aan de HZ.

'Waar water stroomt'

Verder was er voor iedereen een exemplaar van het boekje ‘Waar water stroomt’, geschreven door Paul Vader. De oud-docent van de opleiding Aquatische Ecotechnologie beschrijft hierin de geschiedenis van de opleiding en kijkt naar de toekomst. Een digitale versie van het boekje is hier te lezen.