HZ Kenniscentrum Kusttoerisme (HZ KCKT) organiseert donderdag 29 februari de tweede editie van Kennisupdate LIVE. Het is hét kennisevenement voor de vrijetijdssector in de provincie.

De rode draad in de presentaties dit jaar is ‘samen aan de slag voor toerisme’. Kennisupdate LIVE vindt plaats in de HZ in Vlissingen van 13.30 tot 17.30 uur. Na de opening door Barbara Oomen, voorzitter van het College van Bestuur van de HZ, geeft het kenniscentrum inzicht in cijfers, feiten en trends over toerisme en vrije tijd in Zeeland.

Hierna volgen vier deelsessies. Bezoekers kunnen kiezen uit: ‘De impact van Airbnb in Zeeland’ door Maarten Soeters van het kenniscentrum en Susanne Brugman van Sweco Nederland, ‘Balans en bewoners’ door Daniek Nijland en Keisa Meyjes (HZ KCKT), ‘Energie en klimaat’ door Simon Witt, Noëlle Verhage en Bram Wortelboer (HZ KCKT) en ‘Debat over de strategie van het spreiden in tijd en ruimte’ door Diana Korteweg Maris en Simone Romijn (HZ KCKT). Aanmelden voor het evenement kan hier.