Wil je duurzaam naar HZ reizen? Overweeg om te carpoolen met iemand anders. Of misschien rijd je al samen met anderen? Maak gebruik van de app Nabogo, om elkaar te vinden en om de kosten te verrekenen. Probeer je de app voor het eerst uit? Met de voucher HZ241 krijg je 10 euro tegoed!

Download de app hier: NABOGO

Na het downloaden van de app Nabogo, meld je je aan als bestuurder of als passagier. Je kunt jouw vaste rit er in zetten als bestuurder of een rit zoeken als passagier. Via deze app kunnen jullie elkaar vinden en de kosten voor de rit verrekenen. De bestuurder ontvangt na de rit direct €0,10 per kilometer van de passagier. De eerste 10 kilometer zijn gratis en worden door Nabogo aan de bestuurder vergoed. En om dit duurzame alternatief verder te promoten, kun je gebruik maken van de kortingsvoucher van 20 euro om de app uit te proberen.

Heb je vragen of hulp nodig bij het gebruiken van de app Nabogo? Medewerker Janne van Nabogo komt naar HZ toe om de app te promoten en te ondersteunen. Je vindt haar op de volgende plekken:

  • Dinsdag 20 februari op de Edisonweg in Vlissingen
  • Dinsdag 27 februari in het restaurant van Het Groene Woud in Middelburg

Over Nabogo

Nabogo is een gratis app waarmee je makkelijk en voordelig met anderen mee kan rijden. De reden waarom Nabogo zonder kosten en advertenties kan werken, is dat provincies en ov-autoriteiten burgers een betere en groenere mobiliteit willen bieden. Dankzij Provincie Zeeland kunnen HZ studenten en medewerkers gebruik maken van de App en de vouchercode. Meer informatie over NABOGO en veelgestelde vragen vind je op de website van NABOGO.

Deel de kosten voor autoritten, vermijd stakingen en lange reistijden. Stap in en rijd samen met iemand anders!