Ben je op zoek naar een flexibele manier om je carrière een boost te geven? Wil je jezelf ontwikkelen in het vakgebied van economie en management en daarnaast blijven werken. Dat kan! Ontdek in deze blog welke kans jij kunt aanpakken.

Alles weten over studeren in deeltijd?

De HZ biedt 2 economische deeltijdopleidingen in Vlissingen aan:

Bedrijfskunde

Bij Bedrijfskunde staat het optimaliseren van bedrijfsprocessen centraal. Tijdens de opleiding leer je alles over de werking van een bedrijf en welke invloeden van buitenaf effect hebben. Je verdiept je tijdens de opleiding Bedrijfskunde op gebied van recht, financiën, management.

Food, Business & Innovation

De voedingsindustrie is voortdurend in beweging en er is een groeiende behoefte aan professionals die de complexiteit van deze sector begrijpen. Met de deeltijdstudie Food, Business & Innovation duik je in de wereld van customer journey, duurzaamheid en marketing.

Andere HZ-opleidingen met een management aspect

Naast de specifieke economische deeltijdstudies, biedt de HZ ook andere deeltijdopleidingen met een managementaspect aan. Denk bijvoorbeeld aan Logistiek, waarbij je leert hoe je efficiënte goederenstromen kunt organiseren en beheren. Of ga voor de opleiding Energietransitie Engineer en draag bij aan de duurzame toekomst van onze samenleving.

Online magazine studeren in deeltijd

Ontdek in dit magazine hoe het is om in deeltijd te studeren.

Vraag hem aan!

Laatst aangepast op: 04-07-2024
Delen:

Gerelateerde blogs

Deeltijdopleidingen

Welke economische deeltijdstudies biedt de HZ in Zeeland aan?

1 min. Ilse Jorissen
Portret Energietransitie Engineer student bij zonnepanelen
Deeltijdopleidingen

Welke technische deeltijdstudie kies jij?

2 min. Ilse Jorissen