Kennismaken

Wil jij graag ontdekken hoe het is om te studeren aan de HZ? Kom dan naar 1 van onze Open Dagen. Of loop een dag mee bij een van de opleidingen. Heb je vragen over studeren aan de HZ? Chat dan met een van onze studenten.

Open Dagen

Twijfel je tussen opleidingen? Of weet je al zeker wat je wil gaan studeren? Dan is een Open Dag de ideale manier om kennis te maken. Onderzoek de hbo-opleidingen die je op het oog hebt, proef sfeer en ontmoet studenten en docenten op onze locaties in Middelburg en Vlissingen.

Data

Meeloopdag

Kennismaken met je nieuwe opleiding
Heb je een bepaalde opleiding op het oog? Loop dan een dag mee van 1 van onze studenten. Zo ontdek je of een opleiding echt bij jou past. Proef sfeer bij de opleiding en stel alle vragen die je nog hebt.

Data

Proefstuderen

Wil je meemaken hoe het is om te studeren aan de HZ? Meld je dan aan om te gaan proefstuderen bij een opleiding waar jouw interesse naar uit gaat.

Aanmelden is mogelijk tot 16 april 2022.

Chat met een student

Wil je meer weten over studeren aan de HZ? Of heb je andere vragen? Onze studenten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Dit is de HZ

Benieuwd waar je straks terecht komt? Bekijk dan onze online rondleiding.

Studenten over het maken van hun studiekeuze

Dennis Student Bedrijfskunde "Je krijgt in het eerste jaar direct verschillende kanten van bedrijfskunde te zien." Lees over de studiekeuze van Dennis
Daphne Tweedejaarsstudent Sportkunde "Ik had mij eigenlijk alleen een beetje ingelezen, maar voelde mij direct op mijn plek!" Lees het hele verhaal van Daphne

Studeren in Zeeland

Leuk natuurlijk, met je neus in de boeken en een leuke baan straks. Maar vergeet je niet een beetje te genieten in de tussentijd? Op de HZ en in Zeeland heb je daar alle kansen voor!