Get Unlocked | The Food Edition vindt plaats op dinsdag 18 juni.

De organisatie van het evenement is in handen van Dockwize, FoodDelta Zeeland en Impuls Zeeland. Ze doen dit samen met ondernemers, studenten en professionals in de voedseltransitie in Zeeland en daarbuiten. Get Unlocked is het innovatieplatform van Dockwize waar in challenges uitdagers en oplossers samenkomen, spraakmakende events plaatsvinden en innovatieve projecten worden getest en gedemonstreerd in Innovatiepunt KAAP.

Hiermee willen de betrokken partijen invulling geven aan de groeiende vraag naar innovatieve oplossingen om complexe transities op het gebied van water, voedsel en energie te versnellen.

HZ Food Community

Op deze editie van Get Unlocked is de HZ Food Community vertegenwoordigd. Hier maak je als bezoeker kennis met de food-initiatieven van de HZ en kom je te weten hoe je met de studenten en onderzoekers kunt samenwerken. Je ontmoet docenten en studenten van de nieuwe opleiding Food, Business & Innovation en onderzoekers van de lectoraten Aquaculture in Delta Areas en Marine Biobased Chemie en HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren. The Work Zone en Nexus zijn aanwezig om vraagstukken te vertalen naar mogelijke vormen van samenwerking.