Opleidingen

Filter

Bedrijfskunde Associate degree

Bij Bedrijfskunde staat het optimaliseren van bedrijfsprocessen centraal. Zorg jij er straks voor dat bepaalde afdelingen beter samenwerken? Of verbeter je de klachtenafhandeling?

Deeltijd / 2 jaar / start september of februari / NL / Vlissingen

Bedrijfskunde bachelor

Met jouw kennis op het gebied van economie, management en recht los je bedrijfskundige vraagstukken makkelijk op na de opleiding Bedrijfskunde.

Deeltijd / 4 jaar / start september of februari / NL / Vlissingen

Educational Needs

Tijdens de tweejarige online deeltijdmaster Educational Needs doe je kennis, houding en vaardigheden op, waarmee je maatwerk in het onderwijs mogelijk maakt.

Deeltijd / 2 jaar / NL / Utrecht, Vlissingen, Goes

Energietransitie Engineer [NIEUW]

Wil jij bijdragen aan een duurzame wereld en zoek je een technische uitdaging op het gebied van elektriciteit, waterstof en warmte?

Deeltijd / 2 jaar / NL / Middelburg

Food & Gastronomy Associate degree [NIEUW]

De bewustwording van voeding stijgt en dat biedt volop kansen voor nieuwe concepten in de gastronomie. Vanaf 2022 wordt deze opleiding in deeltijd aangeboden.

Deeltijd / 2 jaar / NL / Vlissingen

Health & Social Work Associate degree

Hoe kan je mensen in een kwetsbare situatie in onze samenleving zo goed en zelfstandig mogelijk laten leven?

Deeltijd / 2 jaar / NL / Vlissingen

Human Resource Management [NIEUW]

Word jij de toekomstgerichte HR-professional? Vanaf september 2022 start de nieuwe deeltijdopleiding Human Resource Management in deeltijd!

Deeltijd / 4 jaar / NL / Vlissingen

Leraar Basisonderwijs [NIEUW]

Voor een basisschoolleraar is elke dag anders. Je doet namelijk veel meer dan lesgeven alleen. Deze deeltijdopleiding start vanaf september 2022.

Deeltijd / 4 jaar / NL / Vlissingen

Logistiek [NIEUW]

Bij Ad Logistiek leer je hoe goederen- en geldstromen binnen bedrijven of binnen een gehele logistieke keten moet inrichten. Deze nieuwe deeltijdopleiding start vanaf september 2022.

Deeltijd / 2 jaar / NL / Vlissingen

Pedagogiek

Heb jij de ambitie om meer uit je carrière te halen en jouw kennis en expertise te delen middels coaching en begeleiding van jeugdigen en hun opvoeders?

Deeltijd / 4 jaar / NL / Vlissingen

Pedagogisch Educatief Professional Associate degree

Ontwikkel jezelf tot een pedagogisch professional en ondersteun kinderen in hun ontwikkeling op basis van hun talenten.

Deeltijd / 2 jaar / NL / Vlissingen

Social Work

Je ondersteunt, begeleidt en adviseert mensen op een professionele en respectvolle manier. Word Social Worker met deze deeltijdopleiding.

Deeltijd / 4 jaar / NL / Vlissingen

Technische Bedrijfskunde Associate degree

Tijdens de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde leer je techniek, management en economie zo in te zetten dat je in staat bent productieprocessen te verbeteren of organisaties winstgevend of milieuvriendelijker te maken.

Deeltijd / 2 jaar / start februari of september / NL / Vlissingen

Technische Bedrijfskunde bachelor

Ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan en wil je aan de slag als asset manager, business consultant of projectmanager? Met de opleiding Technische Bedrijfskunde word je opgeleid tot ingenieur en een technisch professional die breed inzetbaar is.

Deeltijd / 4 jaar / start september of februari / NL / Vlissingen

Verpleegkunde (HBO-V)

Wil jij naast het geven van patiëntenzorg ook actief een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg? Kies dan voor de HZ-opleiding Verpleegkunde in deeltijd en jouw werkdagen zijn gevuld met het zorgen voor en ondersteunen van mensen in de zorg.

Deeltijd / 4 jaar / NL / Vlissingen