Zulema Belloso

Zulema Belloso

Zulema Belloso is in september 2023 begonnen bij het lectoraat Water Technology. Hiervoor ontwikkelde ze zeven jaar lang cursussen en gaf les op de opleiding Technische Bedrijfskunde.
Ze heeft onder meer een MBA afgerond aangevuld met een uitwisselingsprogramma van een jaar voor Industrial Engineering and Management aan de Universiteit Twente. Ze heeft ook achttien jaar ervaring in functies bij multinationals, waaronder productie, kwaliteitsmanagement, klantenservice en human resources.
Zulema Belloso heeft leiding gegeven aan talloze lokale en internationale projecten, met een sterke focus op verandermanagement en organisatorische transformaties met een grote impact.
Op dit moment combineert ze haar rol als projectmanager in Water Technology met het volgen van een graad in Milieuwetenschappen, waardoor ze haar kennis van milieukwesties verder verdiept. Daarnaast werkt ze als vrijwilliger in natuurgerelateerde projecten in Zeeuws-Vlaanderen, waarmee ze haar betrokkenheid bij het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen voor volgende generaties laat zien.

Projecten

Water

Aquatuur

In het Interreg Vlaanderen-Nederland-project Aquatuur willen de partners de…

Water

Schone waterlopen door O3G

Het lectoraat Watertechnologie van HZ University of Applied Sciences neemt deel aan het Interreg…