Na haar masters Geologie en Geofysica van de Universiteit Utrecht, is Karin begonnen in de IT-servicesector waarna ze overstapte naar de energiesector (NAM en Shell) op diverse Europese locaties (Assen, Rijswijk, Londen, Brussel). Ze was onder meer projectmanager in well engineering, knowledge- en projectmanager binnen de IT-services en business processmanager Real Estate. Haar laatste rol was in het merger and aquisitionproject managementoffice voor Shell Downstream.


In 2010 is ze overgestapt naar het onderwijs. Ze deed veel ervaring op in het internationaal secundair onderwijs in Antwerpen. Naast het lesgeven in voornamelijk toegepaste wetenschappen heeft ze een multidisciplinair curriculum en lesmateriaal ontwikkeld en het begeleiden van leerlingen, ouders en nieuwe leerkrachten.


Sinds 2024 is ze binnen de HZ-projectleider van het Energy Campus-project. Het project draagt bij aan de transitie naar een klimaatneutraal Zeeland en legt de verbinding tussen onderwijs, onderzoek en het bedrijfsleven.

Projecten

Overhandiging van de cheque
Energie

Energy Campus Zeeland

De overgang naar schone energie heeft grote gevolgen voor de industrie in Zeeuws-Vlaanderen en…