The Work Zone is het stagebureau en het uitzendbureau van de HZ. Wij helpen organisaties graag bij het vinden van de juiste werknemer of stagiair. Hierbij maken wij gebruik van een ruime database die bestaat uit Young Professionals met voornamelijk nul tot vijf jaar werkervaring en ons stagesysteem OnStage. Het merendeel van onze database bestaat uit studenten en afgestudeerden van de HZ. Daarnaast heeft The Work Zone ook kandidaten op mbo- en universitair niveau in het bestand.

Wij kennen de studenten en afgestudeerden persoonlijk. We zitten in een ideale positie om onderwijs en het bedrijfsleven op elkaar aan te laten sluiten en we onderhouden intensief contact met beide partijen.

The Work Zone zoekt graag mee bij het vinden van stagiairs, studenten en Young Professionals. In het voorjaar vindt ons jaarlijkse event Boosting Talents plaats. Tijdens dit event nodigen wij bedrijven met interessante vacatures uit voor de bijna afgestudeerde studenten van de HZ, met als doel om jong talent en het bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen.

Ben je op zoek naar een stagiair? Vul dan online ons stageformulier in, dan plaatsen wij jouw stageplaats in ons stagesysteem OnStage. Studenten die jouw stageplaats interessant vinden, nemen direct contact met je op.

Onze diensten bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Uitzenden
  • Werving en selectie
  • Payrolling
  • Stagebemiddeling

Werken na je studie

Ook na je studie kunnen wij je helpen bij het vinden van een baan. Zodra je aan het afstuderen bent, kunnen wij al op zoek naar een startersfunctie voor jou die aansluit bij je studie. Wij organiseren events waarbij The Work Zone verschillende bedrijven uitnodigt, zodat je kunt netwerken en met deze bedrijven in contact komt.

Daarnaast helpen wij jou bij het schrijven van een goede motivatiebrief en zorgen dat jouw CV er top uit ziet. Als laatste bereiden wij jou voor op het sollicitatiegesprek zodat er niks meer mis kan gaan!

Hierbij een aantal voorbeelden van startersfuncties:

  • Trainee Engineering
  • Assistent accountant
  • Accountmanager
  • Communicatie adviseur

Contact


The Work Zone - stage- en uitzendbureau van HZ University of Applied Sciences
Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen
T: 0118 - 479 207
E: post@theworkzone.nl