Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Wat houdt de opleiding Human Resource Management precies in?

“De opleiding HRM draait om alles wat met personeel en organisatie te maken heeft. Dat gaat van contracten, tot het helpen van medewerkers bij problemen of het helpen ontwikkelen van personeel. Het vak van HR is heel breed en dat geldt ook voor deze opleiding. Je kunt superveel kanten op met deze studie.”

Waar ben je tijdens de opleiding zoal in gegroeid?

“Tijdens de opleidingen werk je veel samen in groepen. Tijdens deze groepsopdrachten leer je om elkaar feedback te geven en elkaar aan te sturen. Deze vaardigheden zijn heel belangrijk in je latere werk binnen de HR. Ik vind het fijn dat ik dit nu al op kleinere schaal in de praktijk kan brengen.”

Hoe is de sfeer binnen de opleiding HRM?

“Die is heel warm en open. We werken met een redelijk kleine klas, waardoor iedereen elkaar kent. Dat geldt ook voor de docenten. Zij zijn heel betrokken. Feedback van onze kant wordt erg serieus genomen. Dat geeft me echt het gevoel dat we het met z'n allen doen.”

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Wat wil je gaan tijdens je stage en je minor?

“Ik wil mijn stage en minor graag in het buitenland volgen. Dat lijkt me een mooie ervaring. Je bent toch even weg van huis. En je leert hoe het er in andere landen aan toe kan gaan. Waar ik graag naartoe zou willen? Een land met mooi weer heeft wel voor de voorkeur. Dan voelt het ook nog een beetje als vakantie.”

Waarom was HZ voor jou de beste plek om Human Resource Management te volgen?

“Ik heb voor de HZ gekozen omdat ik hier vanaf de eerste kennismaking een prettige sfeer voelde. Ik ben tijdens het kiezen van mijn studie op heel veel scholen geweest. De HZ sprong er voor mij echt uit. Ik werd met open armen ontvangen en de studenten en docenten waren echt geïnteresseerd in mijn verhaal en mijn interesses. Ik wist al snel: op de HZ wordt naar je geluisterd en kan ik veel leren. Hier voel ik me thuis.

Lees meer over de opleiding Human Resource Management aan de HZ