Maaike over de opleiding Finance & Control (Bedrijfseconomie)

Bekijk hier het verhaal van Maaike, student aan de opleiding Finance & Control (Bedrijfseconomie) aan de HZ.

Waarom heb je gekozen voor de opleiding Finance & Control?

Ik heb gekozen voor deze opleiding, omdat ik met deze opleiding nog veel kanten op kan.

Wat houdt de opleiding Finance & Control in?

De hbo-opleiding geeft je een brede basis en een goed inzicht in financiële processen. Ook is het een praktijkgerichte opleiding waarbij je leert adviseren, analyseren en presenteren. Je leert onder andere boekhouden, bedrijven advies te geven en strategische vraagstukken te beantwoorden.

Hoe vind je het om te studeren aan het hbo?

Studeren aan het hbo vind ik zelf heel fijn. De opleiding is heel praktijkgericht en je komt veel in contact met bedrijven. Je maakt ook echt opdrachten voor bedrijven en daarnaast komen bedrijven ook gastcolleges geven. Je leert dus heel veel van de buitenwereld.

Waarom heb je gekozen voor de HZ?

Ik heb gekozen voor de HZ, omdat het een hele compacte school is. Je hebt hierdoor goed contact met de docenten en het is voor mij ook dichtbij. In Vlissingen vind je daarnaast meerdere studentenverenigingen, cafés, restaurants en leuke winkeltjes. Dus over het algemeen is het heel erg gezellig hier tussen de studenten.

Meer informatie over de opleiding Finance & Control aan de HZ

Ontdek welke soort studies bij jou passen, doe de HZ studiekeuzequiz
Twijfel jij nog welke opleiding bij je past? Doe deze quiz om een snel inzicht te krijgen welke opleidingen matchen met jouw DNA. Zo heb je een richting om te kijken naar de opleidingen die je kunt volgen bij de HZ, maar natuurlijk kan je altijd nog een studiekeuzetest doen of een van de open dagen bezoeken om nóg meer duidelijkheid te krijgen!
Doe de quiz
Vraag het een student!
Heb jij vragen over de opleiding, de HZ of het studentenleven? Vraag het aan studenten van de opleiding Finance & Control!
Chat nu
Meld je aan voor een opleiding
Keuze gemaakt? Meld je eenvoudig aan voor een opleiding via Studielink.
Ga naar Studielink
Bel of WhatsApp met een studiekeuzeadviseur!
Heb je een vraag over je studiekeuze of over studeren aan de HZ? Onze HZ studiekeuzeadviseur neemt graag contact met je op.
Ja, dat wil ik!