Jeffrey studeert International Business aan de HZ. Een economische opleiding met veel aandacht voor internationale samenwerking. "Iedere cultuur brengt zijn eigen sociale normen en waarden mee en dat is heel leerzaam."

Waarom koos je voor de opleiding International Business aan de HZ?

"Ik vind het leuk om op internationaal vlak bezig te zijn. Samenwerken met mensen uit andere culturen vind ik heel interessant. Iedere cultuur brengt zijn eigen sociale normen en waarden mee en dat is heel leerzaam."

Welke vakken volg je onder meer?

"De vakken zijn erg verschillend. Het varieert van export tot finance en marketing. Ik hou ervan om veel verschillende dingen te leren. Ook de projecten zijn heel divers. Op dit moment zijn we bijvoorbeeld bezig met het maken van een exportplan voor een lokaal bedrijf."

Waar zou je na je opleiding willen werken?

"Ik zou graag als investmentbankier of analist aan het werk gaan. Werken in New York lijkt me fantastisch. Met de opleiding International Business maak ik die mogelijkheid groter."

Hoe word je begeleid op de HZ?

"De aanpak van de HZ is erg persoonlijk. Dat vind ik ontzettend fijn. Zeker wanneer je ergens tegenaan loopt. Er staat dan altijd iemand klaar om je te helpen."

Lees meer over de opleiding International Business aan de HZ