Sinan uit Turkije studeert Technische Bedrijfskunde aan de HZ. Als zoon van een ondernemer is hij opgegroeid tussen de fabrieken. Zijn droom? Zijn eigen bedrijf opbouwen.

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Waarom koos je voor Technische Bedrijfskunde?

"Ik heb altijd al manager willen worden omdat ik de zoon ben van twee ondernemers. Ik heb mijn hele leven lang binnen en buiten fabrieken gewoond."

Wat maakt Technische Bedrijfskunde zo interessant?

"Het is een unieke opleiding omdat het zowel de kant van management als engineering omvat. Dat maakt je heel compleet. Bedrijven waarderen het dat je beide werelden begrijpt. Wat ook betekent: een hoger salaris, haha!"

Werk je veel in de praktijk?

"De opleiding is heel praktijkgericht: je studeert terwijl je werkt. We draaien heel veel projecten met lokale bedrijven, een soort mini-stages. Dit is zeer gunstig voor je netwerk. Wanneer we na het afstuderen op zoek zijn naar geïnteresseerde bedrijven, weten we waar we naartoe moeten, met wie we moeten praten en hoe we moeten praten. En dat is echt belangrijk."

Welke kanten kun je op met deze opleiding?

"Er zijn heel veel richtingen die we op kunnen gaan, denk aan projectmanager, assetmanagement, onderhoud, of zelfs hogere managementposities. Er is veel dat we kunnen ontdekken."

Waarom zou je deze opleiding aanbevelen?

"Bij Technische Bedrijfskunde bouw je aan je toekomst terwijl je studeert. Dat is super waardevol!"

Lees meer over de opleiding Technische Bedrijfskunde aan HZ