Daan volgt de opleiding Communicatie aan de HZ. Tijdens zijn studie is hij volop bezig met communicatie, marketing en het creëren van content. "Het werken aan opdrachten voor echte opdrachtgevers motiveert enorm."

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Waarom koos je voor de opleiding Communicatie aan de HZ?

"De opleiding Communicatie sprak mij tijdens de Open Dagen van HZ erg aan. Het is een opleiding waar je veel verschillende richtingen mee op kunt. In de opleiding Communicatie leer je alles over communicatie, marketing en contentcreatie. Daarbij houd je ook rekening met gedragsbeïnvloeding en consumentenpsychologie. Je verwerkt veel theoretische kennis en past dit toe in de praktijk. Het werken aan opdrachten voor echte opdrachtgevers motiveert enorm. Je werk heeft dan echt betekenis, omdat het niet slechts een schoolopdracht is."

Hoe is de sfeer binnen de opleiding en binnen de HZ?

"Je kunt gemakkelijk bij docenten terecht en de communicatielijnen zijn kort. De docenten spreken je zelfs met je voornaam aan, wat een prettige sfeer op school creëert. Ik ben lid van een studentenvereniging en hoewel er zeker serieuze studie-uren zijn, is er ook ruimte voor gezelligheid en kun je elke dag wel een feestje vinden. De stad biedt ook voldoende gelegenheden voor ontspanning en samenzijn."

Welke minor wil je gaan volgen?

"De minor die ik wil volgen is gericht op de dance-industrie. Tijdens deze minor houd je je bezig met het management van grote dj's of bijvoorbeeld poppodia. Het is geweldig om mijn hobby en opleiding te kunnen combineren."

Waarom zou jij de opleiding Communicatie aanraden?

"Het is een gave opleiding die veel mogelijkheden geeft voor na je diploma. Je krijgt stevige basiskennis over veel verschillende belangrijke onderwerpen. Heel interessant en waardevol!"

Lees meer over de opleiding Communicatie aan de HZ