Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Waarom koos je voor de opleiding Commerciële Economie?

“Ik vind de commerciële kant erg interessant. En het is een opleiding waarmee je heel veel kanten op kunt. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met bedrijfseconomie, marketing en sales. Eigenlijk komt alles wat ik wil leren samen in deze opleiding.”

Wat vind jij het sterke punt van deze opleiding?

“Dat je hier in ieder projectblok werkt met echte opdrachtgevers. Dat zorgt ervoor dat je veel gemotiveerder bent om een waardevol eindproduct af te leveren. Je wisselt bij deze opleiding vier keer van projectblok en iedere keer staat er een nieuwe opdracht en een nieuw bedrijf centraal. Zo heb ik onlangs veel opgestoken over de Customer Journey en Eyetracking.”

Hoe ben je bij de HZ uitgekomen voor deze studierichting?

“Ik heb verschillende open dagen bezocht, waaronder die van de HZ. En ik heb in Vlissingen meegedaan aan een paar meeloopdagen. Dat gaf mij een heel goed beeld van de opleiding en van de hogeschool als geheel. Je proeft de sfeer, je ziet welke mensen er rondlopen en je ervaart hoe een normale dag op de HZ eruitziet. Dus ben je nog aan het oriënteren? Dan raad ik je echt aan om een meeloopdag te bezoeken!”

Lees meer over de opleiding Commerciële Economie aan de HZ