Honours Programme

Ben je ambitieus en op zoek naar een extra uitdaging naast je opleiding? Dan is het Honours Programme iets voor jou! In het tweede en derde studiejaar krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen, je kennis te verbreden en ervaring op te doen in een internationale omgeving met studenten vanuit de hele HZ.

Het Honours Programme is voor tweede- en derdejaarsstudenten die graag iets extra's willen doen naast hun opleiding en maatschappelijk betrokken zijn. Je doet niet zomaar mee: je start met een sollicitatiebrief en een aanbeveling van de opleiding die je volgt.

Community
Zodra je bent toegelaten vorm je samen met andere studenten een community. Samen ga je aan de slag met een maatschappelijk vraagstuk, dat je zelf mag bedenken. Of het nou een nationaal of internationaal vraagstuk is, het is aan jullie!

De wereld aan je voeten
Dat het Honours Programme een bijzondere ervaring is, bewijzen de studenten in de video hieronder wel. Studenten zijn in Amerika, de Filipijnen en India geweest.

Iets voor jou?
Je trekt je aan wat er in de wereld gebeurt. Daarnaast is alleen een opleiding volgen voor jou niet genoeg, je wilt meer! Je wilt je graag nog meer ontwikkelen en samenwerken met andere studenten, zowel nationaal als internationaal.

Wil je meer weten over het Honours Programme?
Joeri Versluis (j.versluis@hz.nl) is contactpersoon.

Wat zeggen studenten over het Honours Programma

Benieuwd naar de projecten van Honours studenten?

Ben Vierdejaarsstudent Watermanagement/Delta Management "Ik denk zelfs dat de HZ een van de meest internationale hogescholen van Nederland is." Lees het hele verhaal van Ben
Yoni Vierdejaarsstudent Watermanagement "Na mijn bachelor Watermanagement wil ik graag mijn eigen duurzame kledinglijn starten." Lees het hele verhaal van Yoni