Na je aanmelding

Je hebt je ingeschreven voor een opleiding aan de HZ. Maar wat gebeurt er na je inschrijving? Binnenkort valt de brief op je deurmat met de officiële bevestiging van je verzoek tot inschrijving bij de opleiding van jouw keuze en je studentnummer. Tot begin maart zal je geen verder nieuws ontvangen over jouw inschrijvingsprocedure. 

Hieronder geven we je per maand een overzicht van wat je kunt verwachten.

Maart
In maart ontvang je een tweede brief met uitgebreide informatie over welke stappen en acties er worden ondernomen door jou en de HZ om straks te starten met je studie.

Juni: regel je machtiging in Studielink
In juni zal je via Studielink worden gevraagd om het collegegeld digitaal te regelen. Na de invoering van deze gegevens, ontvang je direct een e-mail met inloggegevens voor je HZ e-mail en het HZ intranet: My.Hz.nl.  

Juli: je klas is bekend! 
Vanaf dit moment koppelt de opleiding iedereen digitaal aan een planningsgroep (klas). Op dat moment krijg je de beschikking over een digitale boekenbestellijst en het lesrooster voor het nieuwe studiejaar via My.Hz.nl. Deze krijg je alleen als je de machtiging in Studielink hebt afgerond. 

Augustus: maak kennis met je klasgenoten en de HZ! 
De HZ organiseert eind augustus voor alle nieuwe studenten een verplichte welkomstdag om 'live' kennis te maken met de HZ en je klasgenoten: de HZ Kick-Off. Ook worden op deze dag alle (laatste) administratieve voorbereidingen getroffen om je opleiding zonder zorgen te beginnen. Vervolgens wordt er door de studentenverenigingen de (niet-verplichte) algemene introductiedag en introductieweek georganiseerd. Ook wordt jaarlijks het Kickoff Festival Zeeland georganiseerd. 

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×