Ga direct naar

Open Dagen

De Open Dagen zijn een goede manier om te kijken welke opleiding bij jou past, de sfeer te proeven en alle informatie te krijgen die zorgt voor een goede studiekeuze.

Wat kun je doen tijdens een Open Dag?

  • Alle opleidingen geven voorlichtingen. Tijdens zo'n voorlichting vertelt een docent of student je meer over de inhoud van de opleiding en wat je ervan kunt verwachten. Mocht je vragen hebben, dan kun je deze gelijk stellen! 
  • Er worden verschillende rondleidingen door de school gegeven. Studenten van de HZ vertellen je alles over het gebouw. 
  • In het Atrium van het gebouw staan alle opleidingen met een informatiestand. Docenten en studenten staan hier voor je klaar!  

Kom langs!
We hebben het hele jaar door Open Dagen, dus kom langs wanneer het jou uitkomt. Je mag je ouders meenemen, zij hoeven zich niet aan te melden. Registreer je hier voor de Open Dag van zaterdag 8 april.

Let op: opleiding Bouwkunde tijdens Open Dag in Middelburg! 
De opleiding Bouwkunde heeft een nieuwe locatie: het gebouw van architecten- en stedenbouwkundigen Rothuizen in Middelburg! Je bent hier van harte welkom tussen 10.30 uur en 15.00 uur.  Bij de 1e voorlichting is er ontbijt, bij de 2e een lunch en de 3e een borrel. De Meeloopdag van de opleiding wordt ook op deze locatie georganiseerd!

Programmaboekje
Benieuwd naar het programma van onze Open Dagen? Het programmaboekje van de afgelopen Open Dag op 4 februari vind je hier, het programma van 8 april is in hoofdlijnen hetzelfde en vind je in aanloop op die zaterdag online. 

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×