Kennismaken & studiekeuze

Wil jij graag ontdekken hoe het is om te studeren aan de HZ? Kom dan naar een van onze Open Dagen. Of loop een dag mee bij een van de opleidingen. Heb je vragen over studeren aan de HZ? Chat dan met een van onze studenten.

Weet jij al wat je wilt?

Leerkracht, verpleegkundige, ingenieur of chemicus. Wat je ook wil worden, we vinden het belangrijk dat je een keuze maakt die bij je past. Ga jij voor een toekomst in de zorg, de techniek of past een economisch beroep beter bij je? Bekijk ons handige stappenplan voor het maken van jouw studiekeuze.

Kennismaken

Tijdens een Open Dag, Meeloopdag of activiteit van een opleiding

Twijfel je tussen opleidingen? Of weet je al zeker wat je wil gaan studeren? Dan is een Open Dag de ideale manier om kennis te maken. Onderzoek de hbo-opleidingen die je op het oog hebt, proef sfeer en ontmoet studenten en docenten op onze locaties in Middelburg en Vlissingen.

Wanneer is de Open Dag?

  • Zaterdag 26 november 2022
  • Zaterdag 4 februari 2023

Meeloopdagen

Heb je een bepaalde opleiding op het oog? Loop dan een dag mee met samen met onze studenten. Zo ontdek je of een opleiding echt bij jou past. Proef sfeer bij de opleiding en stel alle vragen die je nog hebt.

  • Dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 december 2022

HZ

Online voorlichting

Online kennismaken met een opleiding van de HZ

Heb je de Open Dag gemist of wil je graag alvast meer weten over een bepaalde opleiding? Tijdens een online voorlichting hoor je alles over hoe een opleiding in elkaar steekt en wat je kan verwachten. Zo maak je in korte tijd kennis met de HZ en de opleiding van jouw keuze. Bekijk onze online voorlichtingen.

Contact over je studiekeuze

Chat met een student
Heb je behoefte aan hulp bij je studiekeuze? Heb je bijvoorbeeld vragen over een opleiding, studeren aan de HZ, het studentenleven? Of andere vragen? Chat dan met een van onze studenten.

In gesprek met een studiekeuzeadviseur
Heb je een vraag over het maken van een studiekeuze of over studeren aan de HZ? Vraag het een studiekeuzeadviseur.

Chat met een student

Wil je meer weten over studeren aan de HZ? Of heb je andere vragen? Onze studenten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Dit is de HZ

Benieuwd waar je straks terecht komt? Bekijk dan onze online rondleiding.

Studeren in Zeeland

Leuk natuurlijk, met je neus in de boeken en een leuke baan straks. Maar vergeet je niet een beetje te genieten in de tussentijd? Op de HZ en in Zeeland heb je daar alle kansen voor!