Van 7 tot en met 9 november vindt de Contacta weer plaats in de Zeelandhallen in Goes. HZ University of Applied Sciences is goed vertegenwoordigd op de netwerkbeurs, die dit jaar ‘vitaliteit’ heeft als thema.

Vitaliteit is ook één van de grote onderwijs- en onderzoeksthema’s van HZ University of Applied Sciences. In de dome is er elke dag een workshop van een van de HZ-onderzoekers op het gebied van vitaliteit.

Zo geeft Luc Verschuren van HZ Kenniscentrum Zeeuwse Samenleving op dinsdag een workshop over een Leven Lang Ontwikkelen. Woensdag is het de beurt aan Ageeth van Maldegem van HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren die de workshop ‘Werken aan verandervermogen’ geeft. Op donderdag, de laatste dag van de beurs, geven Anne Muilenburg en Anton Engels een workshop over ‘De vitale medewerker’.

HZ Innovation Studio The Garage

Hiernaast heeft HZ Innovation Studio The Garage een stand op de netwerkbeurs waar het samen met studenten zijn leermethode uit de doeken doet. In The Garage werken studenten in teams aan oplossingen voor vraagstukken uit het werkveld. Verder zijn verschillende student companies van de partij.