Studentenverenigingen

Bij de HZ zijn drie studentenverenigingen actief: Marum Bibio, Aqua ad Vinum en F.I.S.A. Ze organiseren het hele jaar door de activiteiten. Word lid van één van de studentenverenigingen en je leert snel mensen kennen. 

Marum Bibio
Marum Bibio staat bekend om haar feesten en evenementen. Marum Bibio heeft haar eigen sociëteit boven café Bellamy waar de deur vijf dagen per week geopend is voor een drankje en een praatje. Vergeet ook niet het gezellige Happen & Stappen en de ongelofelijke Sunset Cruise. Bekijk de website, de Facebookpagina of download de app van Marum Bibio in de Appstore of Google play. 

Aqua ad Vinum
Aqua ad Vinum organiseert het hele jaar door de themafeesten en leuke activiteiten. Van paintballen tot bierproeverijen en van citytrips tot de wekelijkse borrel in de Sociëteit. Voor ieder wat wils! Bekijk de Facebookpagina van Sociëteit de Trappe en ga eens langs om de sfeer te proeven. Meer info vind je op de website van Aqua ad Vinum.

F.I.S.A.     
F.I.S.A. is de internationale studentenvereniging. Zij organiseren feestjes, filmavonden en andere activiteiten. Daarnaast helpen ze studenten op weg met praktische informatie over studeren aan de HZ.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×