Middelburg

Op deze locatie in hartje Middelburg vind je een aantal van de technische hbo-opleidingen, waaronder Bouwkunde, HBO-ICT, Global Project and Change Management, Technische Bedrijfskunde (voltijd), Watermanagement, Civiele Techniek en de master River Delta Development. Op deze locatie wordt tevens het nieuwe Joint Research Center Zeeland gebouwd.

HZ University of Applied Sciences
Het Groene Woud 1-3
4331 NB Middelburg

Postbus 364
4380 AJ Vlissingen

Openingstijden
Tijdens de lesweken is de locatie in Middelburg geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00-18:00 uur.

Vakanties en feestdagen
Tijdens vakanties kunnen er aangepaste tijden gelden.

Overzicht feestdagen

Op en rond de volgende feestdagen zijn alle HZ-locaties gesloten.

 • 15 april 2022, Goede Vrijdag
 • 18 april 2022, Tweede Paasdag
 • 27 april 2022, Koningsdag
 • 26 en 27 mei 2022, Hemelvaartsdag
 • 6 juni 2022, Tweede Pinksterdag
Meivakantie 2022

In week 18 (van 2 mei t/m 6 mei 2022) is het meivakantie.

Zomervakantie 2022

In week 30 t/m week 34 (van 23 juli t/m 28 augustus) is het zomervakantie.

  Parkeren, openbaar vervoer & routebeschrijving
  Bekijk hier de parkeermogelijkheden en routebeschrijving naar de locatie Middelburg. Het gebouw is met eigen vervoer en openbaar vervoer goed te bereiken. Daarnaast is er een ruime fietsenstalling voor studenten en medewerkers voor bijna 400 fietsen.

  Parkeren

  Gratis dichtbij parkeren
  Gratis parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van de Poelendaelesingel 8 in Middelburg. Dit is op een paar minuten lopen afstand naar de HZ. Het is helaas niet mogelijk om direct bij het HZ-pand te parkeren. Er is wel een invalideplaats beschikbaar direct naast het HZ-pand aan Het Groene Woud 1-3.

  Parkeerterrein Poelendaelesingel

  Bij de slagbomen van het parkeerterrein Poelendaelesingel is een bel aanwezig. Na het passeren van de slagboom volg je de borden naar de HZ-parkeerplaatsen, gemarkeerd met een wit bordje met het HZ-logo.

  Met HZ-pas of aanbellen
  Studenten en medewerkers kunnen enkel op vertoon van een HZ-pas het terrein betreden, gasten kunnen aanbellen bij de slagboom.

  Looproute naar de HZ-locatie
  Let op, parkeer je aan de Poelendaelesingel, dan kun je niet via de voetgangerstunnel de HZ bereiken i.v.m. de bouwwerkzaamheden voor het Joint Research Center Zeeland. Je kan bij de stoplichten op het kruispunt -Poelendaelesingel/Het Groene Woud- oversteken.

  Openbaar vervoer

  In de Koestraat recht tegenover het gebouw stoppen meerdere Connexxion bussen (lijn 58 en 133). Het NS-station ligt op ongeveer 10 minuten lopen.

  Routebeschrijving