Middelburg

Op deze locatie in hartje Middelburg vind je een aantal van de technische hbo-opleidingen, waaronder Bouwkunde, HBO-ICT, Technische Bedrijfskunde (voltijd), Watermanagement, Civiele Techniek en de master River Delta Development. Op deze locatie wordt tevens het nieuwe Joint Research Center Zeeland gebouwd.

Bezoekadres
HZ University of Applied Sciences
Het Groene Woud 1-3
4331 NB Middelburg

Postadres
Edisonweg 4, 4382 NW Vlissingen
Postbus 364, 4380 AJ Vlissingen
4382 NW Vlissingen

Contactgegevens
tel. 0118 - 489890
fax. 0118 - 489200
e-mail: info@hz.nl

Bekijk de contactgegevens van al onze diensten en opleidingen hier.

Openingstijden
Tijdens de lesweken is de locatie in Middelburg geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00-18:00 uur. Tijdens vakanties kunnen er aangepaste tijden gelden.

Parkeren, openbaar vervoer & routebeschrijving
Bekijk hier de parkeermogelijkheden en routebeschrijving naar de locatie Middelburg. Het gebouw is met eigen vervoer en openbaar vervoer goed te bereiken. Daarnaast is er een ruime fietsenstalling voor studenten en medewerkers voor bijna 400 fietsen.

Parkeren

Gratis dichtbij parkeren
Gratis parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van PZEM aan de Poelendaelesingel 10 in Middelburg. Dit is op een paar minuten lopen afstand naar de HZ. Het is helaas niet mogelijk om direct bij het HZ-pand te parkeren. Er is wel een invalideplaats beschikbaar direct naast het HZ-pand aan Het Groene Woud 1-3.

Parkeerterrein Poelendaelesingel

Bij de slagbomen van het parkeerterrein Poelendaelesingel is een bel aanwezig. Na het passeren van de slagboom volg je de borden naar de HZ-parkeerplaatsen, gemarkeerd met een wit bordje met het HZ-logo.

Met HZ-pas of aanbellen
Studenten en medewerkers kunnen enkel op vertoon van een HZ-pas het terrein betreden, gasten kunnen aanbellen bij de slagboom.

Looproute naar de HZ-locatie
Let op, parkeer je aan de Poelendaelesingel, dan kun je niet via de voetgangerstunnel de HZ bereiken i.v.m. de bouwwerkzaamheden voor het Joint Research Center Zeeland. Je kan bij de stoplichten op het kruispunt -Poelendaelesingel/Het Groene Woud- oversteken.

Openbaar vervoer

In de Koestraat recht tegenover het gebouw stoppen meerdere Connexxion bussen. Het NS-station ligt op ongeveer 10 minuten lopen.

Routebeschrijving