De HZ University of Applied Sciences is een regionaal verankerd kennisinstituut. Met ons toonaangevende onderwijs en praktijkgericht onderzoek dragen we bij aan een sterke, duurzame en dynamische delta. Heeft u een innovatieopgave, projectidee of een optimalisatievraagstuk waar onze studenten of onze onderzoekers mee aan de slag kunnen? Dan komt HZ Nexus graag met u in contact.

HZ Nexus: de schakel tussen de buitenwereld, onderwijs en onderzoek

HZ Nexus is als schakel tussen de buitenwereld en het onderwijs en onderzoek van de HZ continu op zoek naar interessante praktijkopdrachten. Hierdoor kunnen onze onderzoekers en studenten werken aan real-life casuïstiek en een bijdrage leveren aan de maatschappelijke vraagstukken uit de regio.

Zodra u contact met ons opneemt, kijken wij samen met u of, hoe en waar uw vraagstuk het beste kan landen binnen het onderwijs of onderzoek. HZ Nexus werkt opleiding-overstijgend en bewaakt proactief de kwaliteit van de matches die zij tot stand brengt. Het optimale resultaat voor zowel u als opdrachtgever als onze studenten en onderzoekers staat hierbij centraal.

Wat levert een samenwerking met HZ Nexus op?


“Verrassende en bruikbare resultaten”, “creatieve oplossingsrichtingen” en “een mooie manier om studenten kennis te laten maken met je bedrijf”. Zomaar enkele quotes van onze partners. Wanneer u een vraagstuk aan onze studenten voorlegt, levert u een belangrijke bijdrage aan de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt. Aan een samenwerking zijn voor u geen kosten verbonden. Voor de studenten vormt uw praktijkopdracht onderdeel van hun onderwijsprogramma. Als uw vraagstuk wordt opgepakt door een onderzoeksgroep van de HZ, dan betaalt u een marktconform tarief en bent u verzekerd van resultaat.