Ontwikkel je eigen project of event

De gast van tegenwoordig is op zoek naar unieke ervaringen. Evenementen zijn uitermate geschikt om gasten emotioneel te koppelen aan een merk of organisatie. Tijdens dit project Event Management doe je kennis en ervaringen op die je na afloop gemakkelijk kan vertalen naar onderdelen binnen jou organisatie. Beleving staat hierin centraal.

Wat is jouw rol als professional?
Als professional binnen de food industrie ben je in staat om in te spelen op de belevingseconomie. Je neemt de rol als conceptontwikkelaar, eventmanager en projectleider op je. Je bent bijvoorbeeld in staat om een (food) evenement te organiseren, waarbij je bewust na hebt gedacht over het doel en het gedachtegoed achter het evenement. Je denkt vanuit de beleefwereld van de gast. En past de pijlers van hostmanship toe op de invulling van dit event.

Hoe draag je bij aan de Sustainable Development Goals?
De Sustainable Development Goals staan centraal binnen het onderwijs van de HZ. Tijdens de opleiding staan deze doelstellingen centraal en leer je het belang ervan. Het doel is om te voldoen aan de criteria van de ''ISO 20121 Event Sustainability Management System''. De duurzame ontwikkelingsprincipes: integriteit, inclusiviteit, transparantheid, en milieubeheer pas je zo veel mogelijk toe.

Wat lever je op?
Tijdens het project Event Management stem je met je docent de op te leveren beroepsproducten af. Deze eindproducten sluiten natuurlijk aan bij het bedrijf waar je werkt. Denk hierbij aan beroepsproducten als:

  • Eventvoorstel
  • Event Design Report
  • Elevator Pitch
  • Communicatiebriefing
  • LinkedIn profiel
  • Portfolio

Ontdekken of dit bij je past?
Wil jij meer informatie over dit project of over de opleiding Food, Business & Innovation? Bekijk onze studiekeuzeactiviteiten op hz.nl/kiezen en meld je aan voor een van de activiteiten.