Instroomassessment

Heb jij al een aanverwante mbo-opleiding op niveau vier afgerond en beschik je over relevante werkervaring? Dan kun jij deelnemen aan het instroomassessment van Social Work en wellicht rechtstreeks instromen in het tweede jaar van de opleiding.

Procedure

Hoe gaat dit assessment in zijn werk? Ter voorbereiding stel je een portfolio samen. Twee deskundigen (assessoren) beoordelen of je portfolio relevant en volledig is. Vervolgens word je uitgenodigd voor een assessmentgesprek met twee assessoren. In dit gesprek wordt vastgesteld of je voldoet aan het niveau zoals dat geldt na afronding van de propedeusefase (het eerste studiejaar) van de opleiding Social Work. Als dit het geval is, mag je starten in het tweede studiejaar van de opleiding. 

Begeleiding

Tijdens de instroomprocedure krijg je persoonlijke begeleiding bij het maken van je portfolio.

Duur

Het instroomassessment duurt ongeveer twee maanden. Houd er rekening mee dat je je aanmeldt vóór 1 mei. 

Aanmelden

Wil je deelnemen aan het instroomassessment? Meld je dan aan voor Social Work via Studielink. Meld je daarnaast ook aan voor een instroomassessment bij het EVC-centrum van de HZ door een e-mail te sturen naar evc@hz.nl

Kosten

De kosten voor het instroomassesment zijn € 1.000,-

Contact

Mocht je vragen hebben over het instroomassessment, neem dan contact op met Ilse van Gent (EVC-centrum) via 0118 - 489 346 of evc@hz.nl.  

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×