Talentontwikkeling

We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt tijdens je studietijd. Naast het volgen van je opleiding heb je de kans om op verschillende gebieden je talenten te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Solliciteer bijvoorbeeld naar een plek in het Honours Programme, waarbij je aan de slag gaat met een maatschappelijk probleem. Of volg je stage of minor in het buitenland, waarbij je op eigen benen leert staan in een ander land.

Wat je ook kiest, op de HZ heb je voldoende mogelijkheden om jouw talenten te ontdekken, of het nou in Nederland of over de grens is!

  • Honours Programme Het Honours Programme is voor studenten die graag iets extra’s willen doen naast hun opleiding en maatschappelijk betrokken zijn.  Samen met andere studenten ga je aan de slag met een maatschappelijk vraagstuk, dat je zelf mag bedenken. Studenten van het Honours Programme gaan de hele wereld over: van de Filipijnen tot aan Afrika en Amerika.
  • Commissies Plaatsnemen in een commissie is een leuke manier om iets extra’s naast je studie te doen. Neem plaats in het studententeam van HZ Cult of in een van de commissies van de studentenverenigingen. De studentenverenigingen zijn altijd op zoek naar nieuwe leden om plaats te nemen in het bestuur.
  • Blogteam Plaatsnemen in een echt redactieteam? Dat kan in het HZ blogteam. Je schrijft maandelijks een blog of een vlog om nieuwe studiekiezers zo goed mogelijk van info te voorzien en je eigen ervaringen te delen.
  • Ondernemerschap Droom jij nu al van je eigen bedrijf? Dan ben je bij de HZ op de juiste plek. Niet alleen kun je je eigen bedrijf oprichten met andere HZ studenten, ook komt het ondernemen terug in je opleiding of minor.
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×