HZ Sport

Blijf fit naast je studie met HZ Sport! HZ Sport maakt jouw studietijd extra leuk met de vele sportmogelijkheden. Schaf een HZ Sportpas aan, maak gebruik van de vele kortingen en kom in beweging! Zo kun je bijvoorbeeld gratis zwemmen, maar ook korting krijgen op een fitnessabonnement. Ook organiseert HZ Sport activiteiten, zoals de HZ Skiweek. Ga een actieve studententijd tegemoet en leer andere studenten kennen.

Je bekijkt het programma van HZ Sport door als student in te loggen in de webshop.

Sportpas
Wat zijn de voordelen van een HZ Sportpas?

  • Gratis deelname aan wekelijkse activiteiten, zoals zwemmen, zaalvoetbal,
    volleybal, basketbal, tennis of zeilen
  • Deelname aan maandelijkse evenementen tegen gereduceerd tarief;
  • Je kunt meedoen aan studentenevenementen op het gebied van sport;
  • Je kunt een fitnesskaart tegen gereduceerd tarief aanschaffen;
  • Korting op deelname bij verschillende sportverenigingen.

HZ Teams
Naast dat je een sportpas aan kunt schaffen kun je ook meedoen aan een van de HZ teams, zoals het cyclingteam of het zeilteam. 

Fietsen
De HZ kent veel fanatieke fietsers. Zo nemen we ieder jaar deel met een team van studenten en medewerkers aan bijvoorbeeld de Delta Ride for the Roses. Daarnaast wordt er iedere dinsdagavond met een clubje studenten en medewerkers gefietst.

Zeilen
Hou jij van zeilen en heb je ervaring met wedstrijden? Dan zoeken we jou ter aanvulling van ons fanatieke zeilteam! Met een klein team zeilen we op een J-22. Ben jij die enthousiaste zeiler die ons team in de weekenden komt versterken?

Studiepunten
Natuurlijk doe je gewoon mee met HZ Sport omdat het erg leuk is, maar je kunt het ook voor studiepunten doen. Door mee te doen aan de activiteiten, of het HZ Sportbestuur, kun je vrije studiepunten op een actieve manier invullen! 

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×