Werken en wonen in Zeeland

Wonen in Zeeland
Werk je bij de HZ, dan werk je bij een begrip in Zeeland. Als enige hogeschool in de provincie nemen we een belangrijke plek in de regio in. Een regio waar het heerlijk wonen en ontspannen is. Rust, ruimte, zee, natuur, gezellige dorpen en steden. En wat dacht je van grote evenementen zoals Concert at Sea en de Kustmarathon Zeeland? Zeeland heeft het allemaal. Tel daar de betaalbare huizen, de nuchtere inwoners en de overheerlijke Zeeuwse bolussen bij op en het kan bijna niet beter.

Vlissingen
Als je over de boulevard van Vlissingen loopt, waan je je even in een andere wereld. Je kunt hier genieten van de rijke maritieme geschiedenis, even uitwaaien aan het strand of een drankje doen op de levendige boulevard. En met evenementen als Onderstroom, Film by the Sea en het Bevrijdingsfestival hoef je je geen moment te vervelen.

Middelburg
Wist je dat Middelburg de 3e monumentenstad van Nederland is? Al wandelend door Middelburg zie je dan ook veel historische gebouwen en vóel je de authentieke sfeer. Daarnaast vind je er ook een flinke dosis gezelligheid. De vele horecagelegenheden brengen namelijk leven in de brouwerij. Net als evenementen als Nacht van de Nacht en Zeeland Nazomerfestival. In Middelburg is genoeg te doen!