Professionalisering

Medewerkers in ontwikkeling
Toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. De HZ ondersteunt medewerkers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarom hebben we een uitgebreid scholingsaanbod. Wil je je verdiepen op het gebied van projectmanagement? Of wil je nóg beter Engels spreken en schrijven? Met het uitgebreide scholingsaanbod van de HZ blijf je jezelf ontwikkelen.

Vitaliteit
Het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden vinden we belangrijk. Maar voor echte professionalisering is meer nodig. Lekker in je vel zitten en voldoende energie uit je werk halen is nodig om gefocust te blijven. Daarom is de vitaliteit van medewerkers belangrijk voor ons. Jaarlijks organiseren we een vitaliteitsweek,  je kunt bij ons het hele jaar deelnemen aan yogalessen of je als sportliefhebber uitleven in ons eigen fitnesscentrum. Zo zorgen wij voor een vitale hogeschool. 

Benieuwd?

Onze medewerkers delen hun ervaringen.

Olaf Timmermans Lector Healthy Region "Ik vind dat de HZ medewerkers veel kansen biedt" Lees Olaf's ervaringen
Brigitte de Bruyckere Docente Verpleegkunde "Het bood mij een meerwaarde om voor een goed doel in het buitenland te werken" Lees Brigitte's ervaringen
Huub Tak Manager HZ Sport en docent "De vitaliteit van medewerkers staat hoog op de agenda" Lees Huub's ervaringen