Werken bij de HZ

Met zo’n 4.800 studenten en 500 medewerkers is HZ University of Applied Sciences in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We stomen onze studenten klaar voor de (internationale) arbeidsmarkt. Een geweldige missie waar we bij de HZ met onze gedreven en betrokken onderwijsprofessionals elke dag aan werken. Daarnaast verrichten onze lectoraten en kenniscentra praktijkgericht onderzoek op de thema’s vitaliteit, voeding, energie en water.

Werken bij de HZ betekent werken in een omgeving waar je de energie voelt en waar geen dag hetzelfde is. Toegankelijkheid, korte lijnen en een hoge betrokkenheid bij elkaar en de hogeschool kenmerken onze cultuur. We geloven dat een persoonlijke benadering van onze studenten begint bij onze medewerkers. Bij elke collega stap je zo binnen. En de docenten kennen de namen van hun studenten.

Vol bevlogenheid
Samenwerkingen tussen het werkveld en onderwijs maken van onze studenten professionals die startklaar zijn voor de arbeidsmarkt. We werken o.a. samen met gemeentes, overheidsorganen, (middelbare) scholen, universiteiten en onderzoeksinstituten. En wat we ook doen, we doen het vol bevlogenheid. En met succes, want we staan al jaren in de top 3 van beste hogescholen van Nederland. En om goed onderwijs en onderzoek te blijven bieden, zijn we altijd op zoek naar nieuwe kennis, toepassingen en vaardigheden. En naar nieuwe collega’s.

Vacatures

Help jij ons het onderwijs nóg beter te maken?

Bekijk onze vacatures

Arbeidsvoorwaarden

Werk aan je vitaliteit in het HZ Vitality centre!

Ontdek dit en nog meer in onze arbeidsvoorwaarden

Werken en wonen in Zeeland

Rust, ruimte, zee en natuurlijk de persoonlijke hogeschool.

Werk en woon jij straks in Zeeland?

Jouw collega's

Nieuwsgierig met wie jij straks samenwerkt?

Maak kennis met HZ-medewerkers

Veelgestelde vragen

Alles over werken bij de HZ

Lees meer