Werken bij de HZ

Met zo’n 4.800 studenten en 500 medewerkers is HZ University of Applied Sciences in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We stomen onze studenten klaar voor de (internationale) arbeidsmarkt. Een geweldige missie waar we bij de HZ met onze gedreven en betrokken onderwijsprofessionals elke dag aan werken.  Werken bij de HZ betekent werken in omgeving waar je de energie voelt en waar geen dag hetzelfde is. Toegankelijkheid, korte lijnen en een hoge betrokkenheid bij elkaar en de hogeschool kenmerken onze cultuur. We geloven dat een persoonlijke benadering van onze studenten begint bij onze medewerkers. Bij elke collega stap je zo binnen. En de docenten kennen de namen van hun studenten.

Vol bevlogenheid
Samenwerkingen tussen het werkveld en onderwijs maken van onze studenten professionals die startklaar zijn voor de arbeidsmarkt. We werken o.a. samen met gemeentes, overheidsorganen, (middelbare) scholen, universiteiten en onderzoeksinstituten. En wat we ook doen, we doen het vol bevlogenheid. En met succes, want we staan al jaren in de top 3 van beste hogescholen van Nederland. En om goed onderwijs en onderzoek te blijven bieden, zijn we altijd op zoek naar nieuwe kennis, toepassingen en vaardigheden. En naar nieuwe collega’s.

Professionalisering

Toekomstbestendig onderwijs begint bij jou. Als werkgever faciliteert de HZ jou in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Groei je met ons mee?

Internationalisering

Werken bij de HZ betekent werken in een internationale omgeving.

Werken bij een wereldse hogeschool

Werken en wonen in Zeeland

Rust, ruimte, zee, gezellige dorpjes, attractieparken, de indrukwekkende Deltawerken, de Zeeuwse bolussen en natuurlijk de persoonlijke hogeschool HZ.

Werk en woon jij binnenkort in Zeeland?
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×