Opleidingen

Filter

Begeleiden bij Rouw en Verlies

De post-hbo opleiding ‘Begeleiden bij rouw en verlies’ leidt professionals uit het werkveld op tot deskundige begeleiders op het gebied van verlies- en rouwproblematiek.

Cursus / 18 maanden / NL / Hotel- en Congrescentrum de Zeeuwste Stromen Renesse

Educational Needs

Tijdens de tweejarige online deeltijdmaster Educational Needs doe je kennis, houding en vaardigheden op, waarmee je maatwerk in het onderwijs mogelijk maakt.

Deeltijd / 2 jaar / NL / Utrecht, Vlissingen, Goes

Global Project and Change Management

Raken de thema’s vitaliteit, voeding, energie en water jou? En wil jij graag bijdragen aan een duurzame wereld? De bachelor Global Project & Change Management biedt jou een internationale uitdaging.

Voltijd / 4 jaar / EN / Middelburg

Haptonomie en hulpverlening

Met haptonomische begeleiding kun je cliënten of studenten laten ontdekken hoe ze zelf keuzes kunnen maken en zo richting kunnen geven aan hun leven. De cursus gaat in juni 2022 van start.

Cursus / 2 dagen / NL / Hotel & Congrescentrum de Zeeuwse Stromen in Renesse

Health & Social Work Associate degree

In samenwerking met HZ en Avans kun je de Associate Degree Health & Social Work volgen aan de nieuwe AD-academie in Roosendaal.

Voltijd / 2 jaar / NL / Roosendaal

Health & Social Work Associate degree

Hoe kan je mensen in een kwetsbare situatie in onze samenleving zo goed en zelfstandig mogelijk laten leven?

Deeltijd / 2 jaar / NL / Vlissingen

Hybride Zorgopleider

Kriebelt het om jouw vakkennis over te brengen aan nieuw talent? Wil jij van betekenis zijn voor het onderwijs en leerlingen helpen in hun ontwikkeling?

Cursus / 8 maanden / NL

Maatwerktraject GGZ-agoog [NIEUW]

Als GGZ-agoog help je mensen met een psychische aandoening of verslaving bij hun herstel. Het startmoment is flexibel. Dit betekent dat je op ieder gewenst moment kunt starten.

Cursus / Maatwerk - gemiddeld 6 maanden / NL / Vlissingen

Social Work

Je ondersteunt, begeleidt en adviseert mensen op een professionele en respectvolle manier. Word Social Worker met deze deeltijdopleiding.

Deeltijd / 4 jaar / NL / Vlissingen

Social Work

Je wilt graag iets voor mensen betekenen en hebt een sterk inlevingsvermogen. Als mensen hulp of steun nodig hebben weten ze jou te vinden. Herken jij jezelf? Kies voor Social Work.

Voltijd / 4 jaar / NL / Vlissingen

Verpleegkunde (HBO-V)

Als verpleegkundige werk je met veel mensen van jong tot oud en van ziek tot gezond. Wil jij hen de best mogelijke zorg verlenen? Kies dan voor de opleiding Verpleegkunde (HBO-V).

Voltijd / 4 jaar / NL / Vlissingen

Verpleegkunde (HBO-V)

Wil jij naast het geven van patiëntenzorg ook actief een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg? Kies dan voor de HZ-opleiding Verpleegkunde in deeltijd en jouw werkdagen zijn gevuld met het zorgen voor en ondersteunen van mensen in de zorg.

Deeltijd / 4 jaar / NL / Vlissingen

Verpleegkunde & Vroedkunde (Verloskunde)

Je werkt graag met mensen, van jong tot oud. Je ziet jezelf zowel als verpleegkundige en verloskundige aan de slag gaan. Kies dan voor het unieke combinatietraject Verpleegkunde & Vroedkunde (Verloskunde)

Voltijd / 5 jaar / NL / Vlissingen