Opleidingen

Filter

Educational Needs

Tijdens de tweejarige online deeltijdmaster Educational Needs doe je kennis, houding en vaardigheden op, waarmee je maatwerk in het onderwijs mogelijk maakt.

Deeltijd / 2 jaar / NL / Utrecht, Vlissingen, Goes

Global Project and Change Management

Raken de thema’s vitaliteit, voeding, energie en water jou? En wil jij graag bijdragen aan een duurzame wereld? De bachelor Global Project & Change Management biedt jou een internationale uitdaging.

Voltijd / 4 jaar / EN / Middelburg

Haptonomie en hulpverlening

Met haptonomische begeleiding kun je cliënten of studenten laten ontdekken hoe ze zelf keuzes kunnen maken en zo richting kunnen geven aan hun leven. De cursus gaat in juni 2022 van start.

Cursus / 2 dagen / NL / Hotel & Congrescentrum de Zeeuwse Stromen in Renesse

Health & Social Work Associate degree

In samenwerking met HZ en Avans kun je de Associate Degree Health & Social Work volgen aan de nieuwe AD-academie in Roosendaal.

Voltijd / 2 jaar / NL / Roosendaal

Health & Social Work Associate degree

Hoe kan je mensen in een kwetsbare situatie in onze samenleving zo goed en zelfstandig mogelijk laten leven?

Deeltijd / 2 jaar / NL / Vlissingen

Human Resource Management

Werk is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun leven. Als HRM'er begeleid je mensen bij alle aspecten van hun loopbaan.

Voltijd / 4 jaar / NL / Vlissingen

Human Resource Management Associate degree

In samenwerking met HZ en Avans kun je de Associate Degree Human Resource Management volgen aan de nieuwe AD-academie in Roosendaal.

Voltijd / 2 jaar / NL / Roosendaal

Hybride Zorgopleider

Kriebelt het om jouw vakkennis over te brengen aan nieuw talent? Wil jij van betekenis zijn voor het onderwijs en leerlingen helpen in hun ontwikkeling?

Cursus / 8 maanden / NL

Maatwerktraject aanvullende scholing voor jeugd- en gezinsprofessionals

Met de post-hbo opleiding ‘Maatwerktraject aanvullende scholing voor jeugd- en gezinsprofessionals’ werk je aan jouw vakbekwaamheid en professionele ontwikkeling.

Cursus / 6 maanden / NL / Vlissingen

Management Associate degree

In samenwerking met HZ en Avans kun je de Associate Degree Management volgen aan de nieuwe AD-academie in Roosendaal.

Voltijd / 2 jaar / NL / Roosendaal

Pedagogiek

Geef jij graag advies en wil je werken met kinderen en hun opvoeders? Als pedagoog verdiep je je in alles wat te maken heeft met de opvoeding en ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Voltijd / 4 jaar / NL / Vlissingen

Psychotrauma

Wil je leren hoe je een cliënt opvangt na een schokkende gebeurtenis als zelfdoding, mishandeling, seksueel geweld of een ernstig ongeluk? Volg dan de cursus Psychotrauma aan de HZ.

Cursus / 2 dagen / NL / Hotel & Congrescentrum de Zeeuwse Stromen in Renesse

Social Work

Je ondersteunt, begeleidt en adviseert mensen op een professionele en respectvolle manier. Word Social Worker met deze deeltijdopleiding.

Deeltijd / 4 jaar / NL / Vlissingen

Social Work

Je wilt graag iets voor mensen betekenen en hebt een sterk inlevingsvermogen. Als mensen hulp of steun nodig hebben weten ze jou te vinden. Herken jij jezelf? Kies voor Social Work.

Voltijd / 4 jaar / NL / Vlissingen