Als favoriet opslaan

Contractactiviteiten onderwijs

De expertise van de HZ wordt ingezet voor educatieve dienstverlening. Via contractactiviteiten van de opleiding Leraar Basisonderwijs (Pabo), ondersteunen we organisaties op het vlak van scholing en begeleiding. We doen dit met maatwerk, gecertificeerde cursussen en post-hbo-opleidingen.

Lees meer

Scholing en begeleiding

Goede ondersteuning is maatwerk. Welke doelen wil je behalen met je bedrijf of organisatie? De HZ ondersteunt op het terrein van ontwikkeling of implementatie met onder meer:  

  • Deskundigheidsbevordering ICT
  • Nascholing Engels voor basisscholen
  • Coördinator rekenen – wiskunde

Cursussen en post-hbo-opleidingen
De HZ verzorgt landelijk gecertificeerde cursussen en post-hbo-opleidingen op locatie. Deze opleidingen worden in eigen beheer of in samenwerking met andere hogescholen gegeven, zoals: 

  • Cursus Taal- en leescoördinator 

Assessments en coaching
Bij de professionele ontwikkeling van leraren en zij-instromers staan hun competenties centraal. De HZ gebruikt een landelijk ontwikkeld assessment instrument om na te gaan welke competenties aanwezig zijn. Ervaren en deskundige coaches helpen bij de ontwikkeling van wenselijke competenties.

Onderwijsinnovatie 
De Academie voor Educatie & Pedagogiek heeft een eigen taak op het gebied van onderwijsinnovatie. Onderwijsvernieuwing vindt plaats op eigen initiatief, maar ook op verzoek van landelijke instellingen of regionale onderwijsorganisaties. Zo wordt er samen met het RPCZ gewerkt aan projecten ter verbreding en verdieping van techniek in het (basis)onderwijs. Op aanvraag verzorgen we introductiebijeenkomsten over het Ontdekkasteel. In opdracht van Verbreding Techniek Basisonderwijs (VTB) faciliteren we een steunpunt en scholennetwerk Techniek in de regio Zeeland.

Praktische informatie

Contact

Meer informatie? Neem contact op met het domein HZ Health, Education & Wellbeing via 0118 - 489 292 of mail naar pabo@hz.nl.

Als favoriet opslaan
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×