Sybren Slimmen

Docent-onderzoeker Healthy Region

E: s.slimmen@hz.nl

Sybren Slimmen werkt als docent-onderzoeker bij het lectoraat Healthy Region. Hij verzorgt lessen in de minor "Professional in de Gezonde Regio" (Verpleegkunde) en "Applied Research" binnen de opleiding Tourism Management. Daarnaast is hij actief als onderzoeker in diverse projecten gerelateerd aan gezondheid, zoals TICC (Transforming Integrated Care in the Community), Gezond in Zeeland, Groen & Gezondheid, Zeeuwse groene schoolpleinen en Sam de Waterman. Binnen deze projecten neemt hij studenten mee in het werkveld om hen de praktijkervaring te bieden en zo verder te ontwikkelen. Zelf is hij Sportkundige van achtergrond en momenteel bezig met zijn masterstudie "Health Education & Promotion" aan de universiteit van Maastricht. Hij heeft een grote passie voor sport en heeft ook enkele jaren als (medisch) fitnessinstructeur gewerkt. 

Projecten

ENSURE

Het internationale project ENSURE zorgt er, middels peer-to peer-methodiek, voor dat mensen beter kunnen integreren in de samenleving. Er wordt gewerkt aan een nieuw kosteneffectief, geëvalueerd model om kwetsbaarheid en de kloof tussen mensen en overheidsdiensten te verminderen en te voorkomen.

Healthy Region

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland: Zeeuwse visie op gezondheid door onderzoekers en ondernemers

Healthy Region

Groene Revolutie - Zeeuwse Schoolpleinen

Hoe staat het in Zeeland met de schoolpleinen? Zijn ze overwegend grijs of juist groen? Wat doet het plein met leerlingen, en hoe ervaren leerkrachten hun plein?

Healthy Region

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×