Olaf Timmermans

Lector Healthy Region

E: olaf.timmermans@hz.nl
T: +31 (0)118 - 489 347

Prof. dr. Olaf Timmermans behaalde in 1985 de titel verpleegkundige aan het Zeeuws Instituut Zorgopleidingen. Vervolgens werkte Olaf in verschillende functies bij de voorloper van het huidige ADRZ en bij Emergis. Hij behaalde de titels Verpleegkundig Specialist (Utrecht, 1994) en Master of Science in Nursing (Cardiff, 2001).

Olaf is in 2002 overgestapt naar HZ University of Applied Sciences als docent verpleegkunde en is sinds 2004 aangesloten bij de vakgroep Verpleegkunde en Vroedkunde van de faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen. Olaf heeft in 2012 aan de Universiteit van Antwerpen zijn promotieonderzoek naar innovatie in de gezondheidszorg afgerond. Naast zijn werkzaamheden aan HZ University of Applied Sciences is Olaf als professor verbonden aan de faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen Universiteit Antwerpen en is hij lid van de Raad van Toezicht ADRZ.

Projecten

TICC

Transforming Integrated Care in the Community

Healthy Region

Cascade

Community Areas of Sustainable Care And Dementia Excellence in Europe

Healthy Region

SAIL

Stay Active and Independant for Longer (SAIL) is een internationaal project waarbij onverwachte combinaties gemaakt worden tussen de vrijetijdssector en de gezondheidsindustrie met als doel het langer actief en onafhankelijk houden van ouderen.

Healthy Region

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×