Lauren Deckers

Onderzoeker/projectleider Supply Chain Innovation

E: lauren.deckers@hz.nl
T: 0118-489487

Sinds februari 2020 werkt Lauren Deckers als onderzoeker en projectleider bij het lectoraat Supply Chain Innovation aan HZ University of Applied Sciences. Ze draagt graag haar steentje bij aan de innovatie en verduurzaming van logistieke stromen en processen in de regio.

Lauren is afgestudeerd aan de universiteiten van Tilburg en Gent als meester in de rechten. Na vier jaar werkzaam te zijn geweest als Legal counsel in twee Vlaamse multinationals heeft zij een carrièrewissel gemaakt en is gestart als projectmanager bij Dow Chemical Company. Tijdens haar vier jaar bij DOW leidde ze verschillende verbeterings- en implementatieprojecten voor de afdelingen (site-) logistiek en klantenservice, coachte ze aankomend projectleiders en was ze programmamanager voor logistieke optimalisatietrajecten.

Haar focus binnen het lectoraat ligt met name op Connected & Automated Transport. Momenteel is ze werkzaam als Living Lab-manager voor het FTMAAS-project, kartrekker namens HZ voor Catalyst en projectleider voor één van de werkpakketten binnen het Living Lab Autonoom Transport Zeeland.

Projecten

5G-Blueprint

5G-Blueprint envisions to design and validate a technical architecture and a business and governance model for uninterrupted cross-border teleoperated transport based on 5G connectivity.

Supply Chain Innovation

Living Lab Autonoom Transport Zeeland

Het project Living Lab Autonoom Transport Zeeland ontwikkelt een open innovatiesysteem waarin logistieke bedrijven, technologieaanbieders voor autonome voertuigen, wegbeheerders en kennisinstellingen gezamenlijk innoveren en experimenteren met autonome voertuigen met mixed traffic in real-life logistieke operaties en op de openbare weg.

Supply Chain Innovation

FTMAAS

Digitalization is a key enabler in the transition towards a healthy logistics and freight transport system. Such digital innovations are developing at a very fast pace, albeit in 2 separate worlds: logistics and traffic management.

Supply Chain Innovation