Kalina Mikolajczak-Degrauwe

Projectmanager Healthy Region

E: k.mikolajczak@hz.nl

Kalina Mikolajczak-Degrauwe is projectmanager bij het lectoraat Healthy Region en verantwoordelijk voor verschillende Europese projecten (INTERREG). Naast onderzoeksactiviteiten is ze docent bij de opleiding International Business van de HZ University of Applied Sciences en psychologe bij haar eigen psychologische praktijk. Met haar achtergrond in Psychologie (Master of Arts, 2009) en Marketing & Consumentengedrag (Phd in Applied Economics, 2013), liggen haar belangrijkste interesses in factoren die menselijk gedrag beïnvloeden in de verschillende contexten. Gefascineerd door het psychische en fysieke potentieel van de mens - in haar werk probeert ze het beste uit haar klanten/ studenten en zichzelf te halen.

Projecten

MONUMENT

Onderzoek naar het versterken van veerkracht en het doorzettingsvermogen van de mantelzorgers, zodat mensen met dementie langer thuis kunnen blijven.

Healthy Region

ENSURE

Het internationale project ENSURE zorgt er, middels peer-to peer-methodiek, voor dat mensen beter kunnen integreren in de samenleving. Er wordt gewerkt aan een nieuw kosteneffectief, geëvalueerd model om kwetsbaarheid en de kloof tussen mensen en overheidsdiensten te verminderen en te voorkomen.

Healthy Region