Gabrielle Rossing

Docent-onderzoeker Expertise and Valorisation Management

E: gabrielle.rossing@hz.nl

Gabriëlle traint studenten, docenten en het werkveld in de systeemaanpak voor het vinden van breed gedragen oplossingen voor complexe, maatschappelijk relevante uitdagingen. Daarvoor coacht zij (aanstaande) professionals in het voeren van constructieve gesprekken, het ontwikkelen van een nieuwsgierige en reflecterende houding en in systeemdenken. Gabriëlle bevordert hiermee een proces van Leven Lang Leren en de vorming van Coalitions of the Willing die gezamenlijk opzoek gaan naar gewenste verbeteringen. Op dit moment ontwikkelt zij rijke leer-werkomgevingen, zoals praktijkonderzoeksprogramma’s en living labs, om voorgenoemde competenties in te ontwikkelen. 

Gabriëlle werkt sinds 2013 aan HZ University Of Applied Sciences. Eerder werkte zij bij de denktank Centre of Sustainable Consumption and Production in Duitsland en studeerde zij Milieukunde en Biologische Productiewetenschappen in Wageningen.

Projecten

​Scholen voor de Toekomst

In het project Scholen voor de Toekomst versterkt de samenhang tussen de leer- en werkomgeving van de pabo en scholen in het werkveld.

Expertise and Valorisation Management