Joachim de Keijzer

Docent-onderzoeker Asset Management

E: j.de.keijzer@hz.nl

Joachim de Keijzer heeft ruim twintig jaar werkervaring. Hij is betrokken geweest bij een grote diversiteit aan civieltechnische en bouwkundige projecten. Op de HZ geeft hij als docent-onderzoeker binnen de opleiding Civiele Techniek invulling aan de praktische toepassing van wetenschap en techniek in civieltechnische projecten.

Als adviseur en constructeur bestonden zijn werkzaamheden onder andere uit het ontwerpen en berekenen van bruggen, tunnels, kademuren, steigers, remmingwerken, stuwen, loodsen, kantoren, scholen, ziekenhuizen en appartementencomplexen.

Joachim is een gedreven en enthousiaste teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden. Door zijn grote inhoudelijke kennis en ervaring doorziet hij de belangrijkste risico’s van een project en weet deze goed te beheersen.

Projecten

Damwandproject gemeente Tholen

De gemeente Tholen heeft de onderzoeksgroep Asset Management van de HZ University of Applied Sciences benaderd met de vraag of je met kathodische bescherming (KB) de levensduur van stalen damwanden van kadeconstructies in Tholen, Sint Philipsland en Sint-Annaland kan worden verlengd. Ook is de vraag gesteld wat de consequenties zijn qua investering, totaal onderhoud en totaal afschrijving ten opzichte van meer traditionele oplossingen, zoals coaten of vervangen.

Assetmanagement