GEANNULEERD: Onderwijspedagoog Gert Biesta deelt zijn gedachtegoed

UPDATE dinsdag 20 september

Helaas is deze HZ bijeenkomst vanwege persoonlijke omstandigheden van Gert Biesta geannuleerd. Alle aangemelde gasten worden hierover per mail geïnformeerd. We zijn als HZ voornemens om op een later moment deze bijeenkomst alsnog samen met Gert Biesta te organiseren. Een nieuwe datum hopen we spoedig te plannen en hopen op uw begrip.

__________________________________________________________________________

De bekende onderwijspedagoog Gert Biesta is dinsdagmiddag 27 september te gast op de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen.

Hij geeft tussen 15.00 en 17.00 uur een presentatie over zijn gedachtegoed. Dit is één van de fundamenten van de huidige onderwijsvisie van de HZ.

Belangstellenden, ook van buiten de HZ, zijn welkom om de presentatie bij te wonen. Biesta is professor Publiek Onderwijs aan de Maynooth University in Ierland en professor Onderwijstheorie en Pedagogiek aan de The University of Edinburgh.

Hij heeft meerdere publicaties op zijn naam staan, onder meer over pedagogiek en onderwijs, democratie en burgerschap en het opleiden van leraren. Hij is kritisch op de huidige tendens om het onderwijs als meetbaar, voorspelbaar en te standaardiseren te beschouwen. Aanmelden voor de interactieve bijeenkomst kan hier: www.hz.nl/onderwijsvisie.

Foto: Anje Kirsch