Een impressie

Het Joint Research Center Zeeland krijgt een moderne uitstraling. De gevelbekleding bestaat uit beplating in een vierkant raster. Het dak biedt ruimte voor onderzoek. Hier kan ook les worden gegeven of men kan er ontspannen en genieten van het uitzicht over de stad Middelburg. Het gebouw is verbonden met het HZ-onderwijsgebouw voor optimale samenwerking.

Samen werken inspireert
Grote laboratoria en een makerspace staan centraal in het ontwerp. In deze makerspace komen studenten en onderzoekers samen. Samen overleggen en samen werken zal leiden tot inspiratie en nieuwe resultaten en inzichten.

Vier laboratoria
Het JRCZ krijgt vier lagen en het gebouw is onderverdeeld in vier clusters: Engineering, Chemie, Ecologie, Data Science.

Zijde Vlissings Bolwerk

JRCZ OH05 Large

JRCZ OV03 Large

Zijde Het Groene Woud

JRCZ OH01 Large

JRCZ OV01 Large

Zijde Poelendaelesingel

JRCZ IMP02 Large

JRCZ OV02 Large

Artist impressions: Rothuizen Architecten en Adviseurs