Ageeth van Maldegem wordt vrijdag 24 mei geïnaugureerd tot lector New Business Models aan HZ University of Applied Sciences. De plechtigheid vindt plaats tijdens een inspirerend evenement waarin duurzaam ondernemen centraal staat: ‘Entrepreneurs for the Future’. Houd deze datum vrij in je agenda.

Met haar lectoraat onderzoekt Ageeth hoe we tot nieuwe businessmodellen komen en hoe deze een motor kunnen zijn voor dynamische, brede welvaart. In haar inaugurele rede gaat ze hier dieper op in.

De inauguratie vindt plaats in de HZ in Vlissingen en bestaat uit meerdere onderdelen. Naast Ageeths rede zijn er keynotesprekers rondom de thema’s stakeholderparticipatie, de invulling van nieuwe verdienmodellen en impact in de regio.

We verwachten een aantal bekende namen en ondernemers, onder wie in ieder geval Erik Stam: hoogleraar Strategie, organisatie en ondernemerschap aan de Universiteit Utrecht.

Changemaking Award

Tijdens het evenement is er speciale aandacht voor de changemakers van de HZ. Changemakers dragen op uitzonderlijk ondernemende wijze bij aan onze maatschappelijke missies. Zij zijn dan ook een belangrijke bron van inspiratie en verandering. Het lectoraat New Business Models stelt elk jaar een prijs ter beschikking aan zo’n changemaker. Het kan gaan om een student, docent, onderzoeker, medewerker of oud-student. De award wordt op 24 mei voor de eerste keer uitgereikt.

Ken je een changemaker?

Ken je zo’n changemaker? Aarzel niet en geef een naam door via dit formulier.